Objavljen javni konkurs za imenovanje direktora

- -
0

komisija za izbor direktoraKomisija za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća usvojila je Odluku o utvrđivanju dana početka roka za podnošenja prijava na javni konkurs za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća, kao i dana do koga se podnose prijave na javni konkurs.

S obzirom da je Javni konkurs za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća objavljen je danas u Službenom glasniku Republike Srbije i dnevnom listu “Danas“. U skladu sa rokovima, kandidati za direktore prijave na konkurs mogu da predaju od sutra, 26.juna narednih 30 dana, zaključno sa 25.julom u ponoć.

Javni konkurs biće objavljen i na oglasnoj tabli organa Grada, internet prezentaciji grada Kragujevca, stranici Skupštine grada i u četvrtak 27.juna u “Kragujevačkim novinama“.

Članovi Komisije prihvatili su danas i informaciju o dostavljenim godišnjim finansijskim izveštajima za 2012.godinu, za preduzeća za koja se raspisuje javni konkurs za izbor direktora, a koji će biti osnova za izradu programa rada kandidata. Finansijski izveštaji mogu se videti na internet prezentaciji grada Kragujevca, na stranci Skupštine grada.

 

Nema komentara

Odgovorite