Novogodišnji prijem za decu palih boraca

- -
0

čestitke za decu palih boracaTradicionalno i ove godine za decu palih boraca u poslednjim ratovima priređen je novogodišnji prijem.

Tom prilikom je Slavica Saveljić, predsednik Saveta za unapređenje socijalne politike grada Kragujevca uručila poklon čestitke u vrednosti od po 10.000 dinara koje je dobilo petoro dece.

Ovo je znak pažnje, sećanja i solidarnosti koje Gradska uprava za socijalnu poltiku i društvenu brigu o deci i Služba boračko invalidske zaštite priređuje svake godine deci palih boraca. Želja nam je da deci malo uveselimo i ulepšamo novogodišnje i božićne praznike, mada znamo da to neće razrešiti sve ono sa čim se porodice suočavaju. Iz godine u godinu deca rastu i izlaze iz starosne granice od 18 godina, za koju smo opredelili novčane iznose, ali to ne znači da ta deca nisu i dalje u našoj pažnji i da su vrata lokalne samouprave otvorena za bilo šta što im je potrebno, rekla je Slavica Saveljić.

U okviru predstojećih praznika za decu mlađih uzrasta iz porodica palih boraca i ratnih vojnih invalida, planirana je podela novogodišnjih paketića.

Nema komentara

Odgovorite