„Novogodišnje čarolije“ u Šoping centru Kragujevac Plaza

- -
0

Praznici su već počeli u Šoping i zabavnom centru Kragujevac Plaza, velikom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti jedan od tri Fiat Punta Classic i novogodišnjim programom za celu porodicu, sa mnogo zabave, igre i muzičkih koncerata.

U nagradnoj igri pod nazivom „Novogodišnje čarolije“ , koja traje od 1. do 30. decembra za svaki račun veći od 2.000 RSD, posetioci dobijaju nagradni tiket koji osvajaju kada pokažu svoje račune na štandu nagradne igre u glavnom Atrijumu Šoping centra. Kupci mogu učestvovati sa više tiketa, a u nagradnoj igri učestvuju sve prodavnice Šoping centra.

Svečano otvaranje praznične sezone je 8. decembra uz koncert Bojana Marovića. U predstojećem periodu posetioci  će imati priliku da uživaju uz svakodnevni program za celu porodicu: animatori za decu, pisanje pisma Deda Mrazu, brojne zabavne i edukativne radionice, muzički koncerti („Flamingosi“, „Zemlja gruva“), ples, dobrotvorne akcije, takmičenje „Najbolji Deda Mraz na klizaljkama“, izložba dečjih novogodišnjih crteža…

Deo specijalne atmosfere su i „Grazia shopping night“ sa Deda Mrazom i živim nastupom benda „Flamingosi“ 22. decembra, a 29. decembra najmlađe očekuje i predstava „Dve novogodišnje jelke i Niggor“.

Javno izvlačenje dobitnika nagradne igre zakazano je za 30. decembar u 20 sati u glavnom Atrijumu, uz veliki koncert benda „Zemlja gruva“.

Tokom cele Praznične sezone, od 8. decembra do 8. januara 2013. godine do Šoping centra Kragujevac Plaza možete doći i besplatnim čarobnim autobusom koji polazi na svakih 30 minuta, svakog dana od 15 do 20 sati I ide rutom Hotel-Pijaca-Mala Vaga-Kolonska Kapija-Kragujevac Plaza-Generalske Vile-Erdoglija potok-Pionir-Ćiftina Ćuprija.

Nema komentara

Odgovorite