Novogodišnja filmomanija, Porodični vikend i produženo radno vreme bioskopa „Cineplexx“

- -
0

bioskop porodicni vikendTokom Novogodišnjih i Božićnih praznika posetioce bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ očekuju razna dešavanja. Već 31. decembra i 1. januara biće organizovana akcija „Novogodišnja filmomanija“, u okviru koje će svaki deseti posetilac dobijati jednu kartu na poklon.

Prvi vikend u mesecu biće, već tradicionalno, rezervisan za „Porodični vikend“, koji će povodom praznika trajati duže, od 4. do 6. januara. U okviru januarskog Porodičnog vikenda premijerno će biti prikazana komedija „Haos u kući – matorci dolaze“, zatim dokumentarni film „Kralj pingvina 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, kao i aktuelni naslovi za decu „Semijeva velika avantura 2 3D“, „Zvončica i tajna krila 3D“ i „Pet legendi“- sva tri, takođe, sinhronizovana.

U periodu od 12 do 17 časova mališani će u holu bioskopa moći da se zabavljaju u pratećim programima i da se druže sa maskotama.  Male posetioce očekuju i kreativne i zabavne radionice. Članovi Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“ će tokom Porodičnog vikenda dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i praznične paketiće.

Bioskop će poslednjeg dana 2012. raditi do 18 časova, a prvog dana 2013. godine od 14 časova. Počevši od 2. pa do 13. Januara, tokom trajanja školskog raspusta, „Cineplexx“ će raditi i u prepodnevnim časovima, kao vikendom.

Nema komentara

Odgovorite