Novo lice Mega Banda -Tijana Cogoljević dala totalno novi sjaj grupi, POGLEDAJTE SPOT ZA PESMU ”HALO TATA” (VIDEO)

- -
0

Kragujevčanka Tijana Cogoljević je od novembra zvanična članica kragujevačkog Mega benda. Prvu numeru koju je snimila sa njima u sastavu zove se ‘‘Halo tata’‘. Cogoljevićeva je poznata u svom rodnom gradu po talentu i vedrom duhu.

TOXIC TV

Ona je rođena 1995. godine u Kragujevcu. Završila je osnovnu i srednju muzičku školu na odseku violina. Trenutno je na završnoj godini muzičke akademije u Nišu. Osvojila je preko 30 republičkih, opštinskih i međunarodnih takmičenja na polju klasične muzike. Nakon što je pobedila na republičkom takmičenju ”Deca Pevaju Hitove”, učestvovala je na dečijoj pesmi Evrovizije sa 9 godina.

TOXIC.TV

Ušla je u polufinale takmičenja ”Prvi Glas Srbije” sa nepunih 17 god, tada je javnost saznala sa Tijanu koja je zatim učestovala u Pinkovim zvezdama 2014 gde je došla do cetvrt finala. Pored pevanja povremeno radi vokalno instrumentalne angažmane za matrice, takođe sa orkestrima nastupa i svira violinu. Ljubav joj je RNR i Pop, ali radi na tome da sve žanrove pevački dovedem do perfekcije, pa se počela pre četiri godine aktivnost baviti i folkom.

View this post on Instagram

@nele_megaband fotograf , hvala molim Vas 🤣

A post shared by Tijana Cogoljević (@tijanacogoljevic) on

Ideja da postanem član benda nije bila moja. Dobila sam ponudu tj. poziv od njih. Moja ambicija je da mojim dolaskom sebi, kao i bendu donesem mnogo toga i da svoj talenat predstavim najbolje moguće. To možete videti u spotu i pesmu koju smo danas objavili” – rekla je Tijana Cogoljević za naš portal.

Pogledajte spot za pesmu ”Halo tata” i podržite Mega Band iz Kragujevca.

Nema komentara

Odgovorite