Novi naslovi, premijere i još puno toga u Cineplexxu

- -
0

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza se ove nedelje nalaze dva nova filmska naslova, jedna pretpremijera, za sve fanove naučne fantastike premijera filma ,,X-MAN: Mračni feniks” i jednodnevna manifestacija ,,Noć srpskog filma”.

,,Rocketman” – Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture.

U filmu takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.

,,Godzila 2″ – Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njeni članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Motrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom.

Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovečanstva staviti pod veliki upitnik…

P R E T P R E M I J E R A

,,Tajne avanture kućnih ljubimaca” – Nastavak blokbaster komedije, dolazi na veliko platno svih bioskopa Cineplexx, i to na pretpremijernom vikendu, u subotu 1. juna i nedelju 2. juna!

U novom poglavlju prepunom specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija, terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama

P R E M I J E R A   F I L M A ,,X-MAN: MRAČNI FENIKS”

,,X-men: Mračni feniks” – Premijera najintrigantnije priče X-men sage biće održana u sredu 5. juna u svim bioskopima Cineplexx sa početkom u 20 časova.

Najsrećnije, istinske zaljubljenike ove sage, Cineplexx će nagraditi ekskluzivnim poklonom iz filma. Odabranih pedeset gostiju bioskopa koji tačno odgovore na pitanje u nedeljnom biltenu na poklon će dobiti originalan poster filma, a šestoro najsrećnijih stip izdanje ,,X-man: Mračni Feniks” u izdanju Čarobne knjige. Posetioce očekuju i poklon bedževi sa motivima iz filma.

JEDNODEVNA MANIFESTACIJA ,,N O Ć  S R P S K O G  F I L M A”

,,Noć srpskog filma” – U sredu, 5. juna, u sklopu manifestacije ,,Noć srpskog filma” imate priliku da uživate u najgledanijim domaćim filmovima „Južni vetar” reditelja Miloša Avramovića, ,,Taksi bluz” Miroslava Stamatova, „Kralj Petar I” Petra Ristovskog i dečiji film „Zlogonje” Raška Miljkovića.

Takođe, biće prikazana i četiri kratkometražna filma, podržana sredstvima Filmskog centra Srbije, i to: igrani film „Mališan” Danila Bećkovića, animirani film „Eho” Koste Rakićevića i Boriše Simovića, dokumentarni „Isti” Dejana Petrovića, i kratki studentski film „Šafarikova 19″, Lane Pavkov. Cena pojedinačne ulaznice za filmove u toku „Noći srpskog filma” je 100 dinara.

Nema komentara

Odgovorite