Novi napad na učenika u Kragujevcu: Pretučen motkom u školskom dvorištu

- -
5

policijaUčenika drugog razreda Medicinske škole, čiji identitet još nije saopšten, danas su u školskom dvorištu napala trojica srednjoškolaca iz Druge kragujevačke gimnazije, od kojih je jedan za napad koristio motku.

Napadnuti učenik zadobio je dve lakše povrede glave i ruke i kolima Hitne pomoći prebačen je u Klinički centar u svesnom stanju.

Policija je, kako saznajemo, identifikovala napadače.

Ovo je za samo sedam dana drugi napad na učenike kragujevačkih škola. U četvrtak u kafiću preko puta Politehničke škole Darko Radivojević bejzbol palicom teško je povredio maturanta Stefana Jovanovića. Maturant je i pored niza neurohiruških intervencija i dalje u teškom stanju i lekari se botre za njego život.

Izvor: Blic/B. Kuljanin

5 Komentara

  1. Darko je trebalo da bude kažnjen za primer drugima-POD HITNO!!! Međutim,pošto se to nije desilo,ostali,slični njemu, misle da to mogu i oni i da neće biti kažnjeni.Žele da budu u “centru pažnje” kod svojih vršnjaka i tako u nedogled! Srbijo probudi se!!!

  2. Опасни ови гимназијалци сунце ти… п***, 3 на 1 још и мотком …

    • Брате,јеси Гробар,ал се слажемо,а и да имају м***,не би ишли 3 на 1 и то мотком,него 1:1 или бар без мотке….п****….чисте п****.

  3. Trebali su da budu kaznjeni za primer oni koji su to dozvolili, od 1945 se ovde gaji bezobraazluk i bahatost!

  4. A sta je sa sudijom koji je Darka za napad sekirom osudio na samo 5 meseci zatvora? Ja bih i njega na robiju…

Odgovorite