Novi građanski protest u subotu! Uz Kragujevčane dolaze i gosti

- -
0

Kragujevčanka Stanislava Staša Pavlović, kolumnista dnevnog lista “Danas” Nenad Kulačin i glumac Sergej Trifunović, govoriće na trećem građanskom protestu „Budi jedan od pet miliona“, koji će biti održan u subotu u Kragujevcu.

Jedan od organizatora protesta Milan Šerifović, rekao je da su prethodna dva skupa, na kojima je bilo više hiljada ljudi, probudili Kragujevac i da u subotu očekuje još više sugrađana.

“Imamo ogromnu podršku građana za ovo što radimo. Naš protest se brzo pročuo širom Srbije i sve veći broj javnih ličnosti nam pruža podršku. U subotu će biti troje govornika, među kojima je i Sregej Trifunović, koji je održao obećanje dato pre dve nedelje”, rekao je Šerifović.

On je dodao da će subotnji protest početi okupljanjem na platou ispred Robne kuće “Beoograd”, a protestna šetnja, kao i do sada, predviđena je centralnim gradskim ulicama do Đačkog trga ispred Prve kragujevačke gimnazije, gde će im se obratiti gosti iz Beograda.

Organizatori su puni entuzijazma, uvereni da rade dobru stvar za Srbiju i sve njene građane.

“Već planiramo organizaciju protesta nekoliko nedelja unapred i mogu da najavim sugrađanima da će sa nama šetati mnoge poznate ličnosti i junaci naših dana”, rekao je Šerifović.

Nema komentara

Odgovorite