Nova sezona “S Tamarom u akciji”, evo kako da prijavite porodicu kojoj biste pomogli

- -
7

Sedmi serijal “S Tamarom u akciji”, emisije koja se emituje na RTS, biće posvećen opštinama Centrane Srbije. Među mestima u kojima će Tamara nastojati da pomogne socijalno ugroženim porodicama je i Kragujevac.

Kako je najavljeno, gledaoci će aktivno učestvovati u odabiru porodica kojima će se pomoći u novoj sezoni “S Tamarom u akciji”.

Pravila novog serijala nalažu da porodica mora da živi u Šumadijskom, Pomoravskom, Raškom ili Rasinskom okrugu. Takođe, mora da ima kuću ili stan u vlasništvu, te da ta nekretnina ne bude veća od 80 kvadrta.

Za uspešno prijavljivanje porodice kojoj biste želeli da se pomogne potrebno je da se sledeći podaci pošalju na info@triangl.rs ili u inbox zvanične FB stranice emisije:

1. Kratak tekstualni opis porodice
2. Slika porodice
3. Slika kuće (stana), spolja i iznutra
4. Kontakt telefon

7 Komentara

  1. U teskoj smo situaciji kuca je mnogo stara kad pada kisa mnogo curi zidovi su propast nemamo struje vode crepove nemamo mnogo rupe imamao po zidovima vlaga mnogo smrdi molimo vas da nam se javite u sto pre mogucnosti

  2. Postovani
    Zelim da vas pohvalim za divnu emisiju koja vraca ljudima veru u zivot, a poseban respect za autorku, producenta I voditeljku emisije Tamaru. Zelim da prijavim jednu divnu petoclanu porodicu Koji zive u veoma losim uslovima u stanu punom vlage I urusenim plafonima, koje su u nemogucnosti da poprave jer samo Tata radi. NE znam da li da podnesem prijavu jer je u pitanju grad Leskovac. Ako I’ma sanse, molim vas da me obavestite da podnesem prijavu.
    Unapred zahvalna.

  3. Zelela bih da prijavim jednu porodicu iz ravnog sela koja je jako siromašna ima troje dece i cetvrto na putu pre 3 dana je umro otac dece i glava porodice zovie u stranim uslovima majka neradi a sad su ostali i bez oca koji je jedini radio kuca im se rusikako da ih projaviž

  4. Dobar Dan Tamara htela bih da prijavim za pomoc porodici Milanka Jovanovic is Mrsaca sell kod Kraljeva Koji su u poplavi izgubili sve a od nadleznih Jos nije Niko izaso ,mestani pomazu koliko mogu novcanu,u hrani I materijalu Ali to nije dovoljno da imaju normalan zivot ,pored svega toga imaju I baku nepokretnu u napred vam hvala ako pomognete ovoj porodici.

  5. Dobar dan Tamara jabivas zamolila da se ija prijavim za vašu pomoći jase zovem soka violeta zivim u velikom Bajmoku u ulici Mala20 u Bajmoku samo hrana majka sam petoro dece odranilasam se sama od sebe bolujem od srčanih bolesti i krvnih sudova i operisan sana sam ispod pazuha teško mi je da zivim ovako dosada sam ziveo sa decom kao podstanar zao je bio mom krsta om kumu paje prepisao kucu na mene zato vas molim da mi pomognete jer svaki čas mogu da očekujem da će se kuca srušiti na mene i moje decu vlazni zidovi krov skroz otišla

  6. dobar dan zeleo bih se prijaviti jer nemamo novca zeleli bismo da mi pomognete ja sam iz smedereva kuca mi je u udovicki put bb puno bih mi znacilo pomoc neradim nigde imam samo kuhinju i jednu sobu stalu i garazu i podrum …nemam kupatilo struja voda zivim trenutno u smederevu karardjordjevu ulicu 62/16 s majkom sestrom i ocuhom voleo bih da mi se sredi koliko moze plac mi je 25 ari barem mislim neki put mi se cini da je veci kada sam jer sam s osobom invladitetom decije paralize i nagluv sam malo razumem normalne osobe zato bih voleo ako se moze pomoci nekako nadam se samo da se neplaca

Odgovorite