NIS Petrol otvorio modernu benzinsku stanicu na Aerodromu

- -
1

NIS je juče svečano pustio u rad savremenu benzinsku stanicu u kragujevačkom naselju Aerodrom.

Objekat je rekonstruisan prema evropskim standardima i brendiran prema novom, trikolornom brendu NIS Petrol.

Uz kvalitetnu uslugu i ponudu visokokvalitetnog goriva – evro premijuma BMB 95, evro dizela, auto gasa, kao i BMB 95 i D2, u asrotimanu je širok izbor motornih ulja, savremeno opremljen mini market, kafe bar, kao i prostran parking. Na objektu su ispoštovani svi ekološki propisi ugradnjom rezervaora sa duplim plaštom i sepratora za zauljene vode.
Na benzinskim stanicama NIS Petrola u toku je niz akcija. Pored regresiranog goriva za poljoprivrednike, sva fizička lica mogu da ostvare popust na kupljeno dizel gorivo u vrednosti većoj od 1000 dinara – 3 dinara popusta za litar dizela (D2) i 1,5 dinara popusta za evro dizel. NIS Petrol nudi i mogućnost kupovine atraktivnih putnih torbi i dodatnog pribora iz kolekcije „GoodYear”, sa popustima do 80 odsto.
Kao poseban poklon povodom otvaranja, od 1. decembra, na ovoj benzinskoj stanici cene svih vrsta derivata biće snižene 2 dinara po litru.
Modernizacija benzinskih stanica pod trikolornim brendom NIS Petrol rezultat su težnje naše kompanije da posluje po evropskim standardima i kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta goriva i usluga. Želimo da svim potrošačima ponudimo dostupan i moderan srpski brend koji se neprestano unapređuje, istakla je Nadežda Korobejnikova, direktor Direkcije maloprodaje NIS-a.

Benzinska stanica biće otvorena 24 časa.

1 komentar

  1. Ko je tocio nekada zna koliko su krali radnici. Sada radnicima zelim sve najgore i da rade kod brace Rusa dok ne izdahnu.
    Nemaju npr tovatnu mas a nekada su imali :))

Odgovorite