Nikolić uneo badnjak u Skupštinu grada

- -
4

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić uneo je badnjak u zgradu Gradske uprave. Tradicionalnom običaju koji najavljuje najradosniji praznik Božić, prisustvovali su predsednik Skupštine grada, članovi Gradskog veća, pomoćnici, saradnici i zaposleni u Gradskoj upravi grada Kragujevca.

“Pred nama su najlepši dani u godini, dani mira i blagosti. Na Badnji dan koji najavljuje Božić unosimo badnjak u naše domove, a porodice se okuljaju oko posne trpeze. Ovaj lep običaj podseća nas koliko je važna porodica, koliko je važno da bude na okupu, koliko je važna briga o ljudima i sloga i koliko je važna lepa reč”, rekao je prilikom unošenja badnjaka gradonačelnik Nikolić.

On je poručio da se “kao jedna velika porodica danas i mi pod krovom gradske kuće okupljamo oko badnjaka u kojoj vredno i posvećeno radimo čitave godine”.

“Zahvaljujem se svima na saradnji, pomoći, odgovornosti i svakodnevnim naporima da radom doprinosimo razvoju našeg grada. Nadam se da će ovaj praznik koji nas ujedinjuuje oko tradicionalnih i moralnih vrednosti dati dodatni smisao da nastavimo da radimo na dobrobiti svih Kragujevčana kako bi naš grad bio lepše mesto za život”, kazao je Nikolić okupljenima i poželeo im da najradosniji hrišćanski praznik sa svojim najbližima provedu u zdravlju, miru i radosti.

4 Komentara

Odgovorite