Nikolić i Urošević osudili napad na Sašu Milenića

- -
10

radomir nikolic milan urosevic

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i predsednik Skupštine grada Milan Urošević najoštrije su osudili napad na odbornika Zajedno za Šumadiju i profesora Prve kragujevačke gimnazije Sašu Milenića.

Vest da je sinoć u Kragujevcu pretučen Saša Milenić me je duboko uznemirila i potresla. Napad na Milenića je neprihvatljiv i gnusan čin, koji mora biti odmah rasvetljen. Svako ko poznaje gospodina Milenića može da posvedoči da je reč o miroljubivom čoveku, koji nije sklon nasilju, što ovaj incident čini još težim, smatra gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić.

Napad na odbornika ZZŠ i nekadašnjeg predsednika gradskog parlamenta Sašu Milenića najoštrije je osudio i predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević. Vest da je Saša Milenić pretučen ispred Prve gimnazije potresla me je i kao čoveka i kao predsednika Skupštine grada Kragujevca u kojoj Milenić, kao odbornik, predstavlja građane Kragujevca. Urošević je apelovao na nadležne državne organe da u što kraćem roku ispitaju sve okolnosti napada na Sašu Milenića i na adekvatan način kazne počinioca ovog gnusnog čina.

10 Komentara

 1. Koliki su licemeri ovi SNS-ovci, kao žao sinu Radomiru. Sinoć u Kragujevcu napadnuta je demokratija i sloboda govora, najbolji retoričar u skorijoj istoriji Srbije, a sve to pod plaštom govora mržnje prema neistomišljenicima koji seje Vlada Srbije na čelu sa AV. Saši želim brz oporavak pa ćemo opet rame uz rame da rušimo diktatore i tirane. P.S. Neće nam biti prvi put!

  • Ako je neko širio govor mržnje i neistomišljenike nazivao raznim imenima onda je to Saša Milenić, ali to nije opravdanje za bilo kakvu vrstu fizičkog nasilja. Nadam se da će napadač dobiti zasluženu kaznu, a povređeni brzo oporaviti.

  • O kakvom licemerju vi govorite ? Gradonačelnik je žestoko osudio pomenuti napad, koji je delo bezumnog pojedinca koji nema nikakve veze sa SNS-om

  • Da mu nije zao sigurna sam da ne bi dao takvu izjavu. Ali za razliku od pojedinaca, Radomir svakoga pre svega gleda kao ljudsko bice, pa tek kao politicara, u ovom slucaju svog politickog protivnika. I jos nesto, niti je ovo napad na demokratiju, niti na neistomisljenike, niti Vlada Srbije na celu sa Vucicem ima bilo kakve veze sa ovim nemilim dogadjajem. Sigurna sam da je nesto sasvim drugo u pitanju, sto ce jako brzo biti i ispitano.

  • O čemu ti to? Čini mi se da ste jedva dočekali ovaj napad pa ste brže bolje poleteli da ga povežete sa SNS-om. Šta reći osim da ste blaga katastrofa sa svim tim optužbama koje nemaju nikakvog smisla. Mislim da treba da učite lekciju od Radomira Nikolića šta znači biti ČOVEK pre svega. Slučaj će se rešiti a počinilac će sigurno biti adekvatno kažnjen. Doviđenja i prijatno.

  • “Saši želim brz oporavak pa ćemo opet rame uz rame da rušimo diktatore i tirane”
   E onda će svi da dobijete po pi..ki.

   • Vidim da je i Kragujevac dobio botove. Jel isto kao u Beogradu daju sendvič, sokić, i 1500 din? Iz tvog posta se vidi da si nasilnički raspoložen kao i tvoji istomišljenici, kao i da si prepoznao idejnog vođu u izrazima diktator i tiranin. Da nije tako moj post te ne bi pogodio. Istina boli!

  • Ali će vam biti zadnji put.A protiv koga ste se to borili?Protiv SPS sa kojima ste kasnije duvali u istu tikvu, .ili protiv DS sa kojima ste takve gadne izjave izmenjivali a sada ste skinuli gaće i izljubili se. Lopovi političarski, mislite da večito možete da zamajavate narod

  • Koji si ti lik? Pocinilac otkriven, pritvoren i sudece mu se! A ti lupas li lupas. Ne moras da volis nikog ali sto po difoltu mrzis sve koji ne misle na tako primitivan nacin kao ti?

Odgovorite