Nikolić i Urošević čestitali Ramazan

- -
0

radomir nikolic milan urosevic

U susret Ramazanu, svim građanima muslimanske veroispovesti čestitke su uputili gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić, i predsednik Skupštine grada, Milan Urošević.

Čestitajući početak posta, Nikolić je poželeo svim vernicima, da predstojeći mesec provedu u dobrom zdravlju, duševnom miru i blagostanju, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija.

– Ramazan je mesec strpljivosti, odricanja, radosti i sreće, ali i velikih iskušenja iz kojih vernici izlaze čistiji i plemenitiji, duhovno bogatiji i darežljiviji. Neka mesec prosvećenosti i posvećenosti podstakne sve vernike na razumevanje, tolernaciju i međusobno uvažavanje – rekao je Nikolić.

Urošević je poželeo svim građanima muslimanske veroispovesti da najvažniji i najsvetiji mesec islamske vere provedu u miru i sreći, u porodičnom i prijateljskom zajedništvu.

– Čestitam početak Ramazanskog posta – meseca koji kroz odricanja jača duh, moral i odgovornost, podstičući vernike da budu bolji ljudi i više brinu jedni o drugima – kazao je Urošević.

Nema komentara

Odgovorite