Nikolić: Ako se trend zaražavanja nastavi, u Kragujevcu vanredna situacija

- -
7

Komandant Kriznog štaba Grada Kragujevca, Radomir Nikolić, posle današnje sednice izjavio je da će gradskim organima biti preporučeno da donese sve moguće mere kojima će se smanjiti rizik od širenja korone.

On je dodao da će ukoliko se ovaj trend zaražavanja nastavi, biti proglašena vanredna situacija na teritoriji Kragujevca.

– To znači da ćemo u narednom periodu najverovatnije ukinuti sve proslave, mature, svadbe i ostala velika okupljanja, jer su to mesta koja smo detektovali kao najveći rizik – rekao je Nikolić.

Dat je i predlog da se radno vreme ugostiteljskih objekata skrati.

7 Komentara

  1. Sada moze vanr situacija, a do izbora van stanje, tako nam i treba … Posto se cuti znaci da je dobro … Muskaraca vise nema u ovoj zemlji, izgleda da je na zenama sve ….

    • Na ženama je sve osim muške pameti. Bilo bi lepo čuti rezultate izlaznosti i opredeljenja po polovima.

      • 65% SNS glasaca su zene. I to ne normalne zene, vec one koje se ne odvajaju od rijaliti programa, i turskih serija! Dovidjenja Srbijo, oterale su me zaladjene zene, babe i pokoji deda. Za buducnost nasih baba i deda glasajte i dalje SNS, a nasu deco ko sisa, neka se nose u tri lepa zapada!

  2. Do izbora idila, med i mleko, posle izbora vanredno stanje. Najgluplji narod na svetu, definitivno.

  3. Vazi, skratite radno vreme i slobodno se igrajte virusa ali nemojte da se tako igrate na tudjim ledjima nego platite ugostiteljima ovo maltretiranje

Odgovorite