Neobično venčanje! Mladenci do oltara putovali kvadom (FOTO) (VIDEO)

- -
0

Društvene mreže preplavljene su slikama snegom pokrivene Šumadije, međutim one sa venčanja mladog para iz Stragara oduševila je mnoge.

Jasmina i Marko iz najudaljenije kragujevačke mesne zajednice Stragara venčali su se januara u manastiru Blagoveštenje Rudničko, a ovom svečanom činu prethodila je potpuno neočekivana avantura

Kako je čitav kraj gotovo zavejan, na crkveni obred mladence je kvadom dovezla monahinja Ana. Svatovi su, uskim putem usred snežne idile, ipak morali pešice.

“Fotografija možda nije najlepša, ali je jedinstvena. Danas su se moje komšije Jasmina I Marko venčali. Znamo kako se sve mladenci voze, ali ovo danas je koliko ja znam neviđeno.
Sestra Ana se pobrinula da mladenci stignu na vreme do manastira. Ja im od srca čestitam venčanje”, napisao je na fejsbuku Željko Steevanović, takođe meštanin Stragara, čovek poznat po svom humanitarnom radu.

Jasmina i Marko Jevđenijević zapravo nisu ovako planirali svoje venčanje, krenuli su autom, ali su smetovi i sneg na uskom putu postali nepremostiva prepreka. Sestra Ana nije dozvolila ni snegu da stane na put onima koji se vole i žele jedno drugom da se zakunu na večnost pred Bogom.

 

Nema komentara

Odgovorite