“Neka leto počne” u subotu na gradskim bazenima

- -
1

Na gradskim bazenima će 29. juna od 19 sati biti organizovana manifestacija posvećena sportu i modi, kojom će biti označeno otvaranje nove letnje sezone kupanja.

Manifestacijom pod nazivom “NEKA LETO POČNE”, startuje predstavljanjem Sportskog privrednog društva Radnički, sa svojim klubovima. Pred publikom će prodefilovati i predstaviti se vaterpolisti, rukometaši i odbojkaši Radničkog u svojim dresovima i sa svojim zastavama.

Pored toga, održaće se vrhunska i neverovatno bajkovita modna revija poznatih svetskih brendova, na kojoj će kragujevački manekeni “A.P.Models”, bukvalno hodati po površini vode predstavljajući najnovije komade kostima za novu letnju sezonu kupanja.

“Make up” brend “Golden Rose”, povodom ove manifestacije dolazi u naš grad svojim kompletnim karavanom šminke, i čitavim timom profesionalnih šminkera i pobrinuće se za savršen izgled svih manekena na sceni kao i za sve ostale učesnike na manifestaciji. Takođe je pripremio i poklon iznenađenja za publiku.

Sa sloganom “Passion for living”, podršku manifestaciji daće i slovenački brend “VITAPUR” koji posluje u svim zemljama u okruženju, u Sloveniji, Srbiji, BIH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Rumuniji, i čiji su deo brendovi kao što su “VitapurFamily”, Rosmarino”, “Hitex”, “Skandinavia travel” i “Svilanit”. “VITAPUR” će specijalno za ovu priliku predstaviti svoje najatraktivnije proizvode i pripremiti poklone za najvernije gledaoce emisije “Anny STYLE” koja će prenositi celu manifestaciju.

U modnom performansu predstaviće se najpoznatiji svetski modni i sportski brendovi kao što su “Adidas”, “Nike”, “Puma”, “Champion” i mnogi drugi, koje će poneti i predstaviti manekeni najpoznatijeg kragujevačkog modnog brenda “A.P.Models”.

Generalni medijski pokrovitelj manifestacije biće emisija “Anny STYLE”, koja će manifestaciju emitovati u čitavoj Srbiji i BIH, na svim lokalnim i regionalnim televizijama, putem kablovske mreže, IPTV-a i satelita.

Za one koji žele da prisustvuju ovom događaju bitno je da znaju karata nema u prodaji i da se dolazi isključivo uz pozivnicu u elektronskom obliku. Svi koji su zainteresovani da dođu potrebno je da se jave porukom na FB stranici organizatora, kako bi dobili sve potrebne informacije. Broj mesta je ograničen.

1 komentar

  1. Najbolje da su čekali tamo do sredine avgusta a onda da naprave manifestaciju koja će trajati do septembra pa da se narod počne kupati na jesen… Sramno.

Odgovorite