Nebojša Vasiljević pušten iz pritvora

- -
8

Nebojsa VasiljevicPred Višim sudom u Kragujevcu danas su se na saslušanju u postupku koji se vodi protiv bivšeg predsednika FK Radnički, Nebojše Vasiljevića, konačno pojavila trojica svedoka iz Beograda, bivši članovi uprave Fudbalskog kluba Radnički – Raka Marić, Žarko Pavlović i Dragoljub Lekić.

Nakon iskaza ovih svedoka, Vasiljević je pušten iz pritvora.

Pritvor je ukinut i generalnom sekretaru kluba Darku Stojanoviću i fudbalskom menadžeru Zoranu Pavloviću, koji se sumnjiče za isto krivično delo kao i Vasiljević.

Odbrana je juče uspela da dođe do važnog ugovora na 550.000 evra, koji je pominjan u krivičnoj prijavi, a koji policija i tužilaštvo nisu dostavili.

Prema rečima predsednice Višeg suda Zorice Đurić, pritvor je svoj trojici ukinut jer su saslušani svi svedoci u istražnom postupku koji je pokrenut protiv njih.

8 Komentara

 1. Gde su 500 000 evra???? Zasto je Radnicki propao???? Sta je za projektom bazena??? Kako se stvorio VK Radnicki???

 2. 500 000e dobio igrac, a klub od para koje je dobio isplatio dugovanja koje je napravila crna trojka iz beograda, koja se napokon pojavila da svedoci i ne bi se jos pojavili da nije sud izdao nalog policiji da ih dovede.
  Radnicki propao jer bivsa uprava, pomenuti beogradjani, imaju jos uticaje na igrace koji namerno sabotiraju klub, a i mnogim drugim beogradjanima smeta dobar Radnicki.
  Sta fali projektu bazena, duplo jeftiniji kosta u odnosu na projekat koji je napravio neki beogradjanin?
  VK Radnicki mislim da je nastao tako sto Vucic rekao aj da moja Zvezda da ima neki zanimljiv mec, i poslao ove vaterpoliste u KG, samo sto on to krije, dok je gradonacelnik par puta javno rekao, vaterpoliste 1/4 placa grad, a 3/4 Vucicevi sponzori.

  • Milane cim pricas o parama,projektima,koristis internet…mora da si punoletan…e to je steta…i to nacionalna

 3. kojh igraci sabotiraju klub kad su kg.fudbaleri oterani? Sadasnje igrace je dovela ova uprava sa bivsim trenerom.kostic ima platu 20h.e.i ni evra nije dobio od transfera!

 4. ne znam cemu slavlje celnika verkove stranke za pustanje nedje,pa to je normalno kad su svi saslusani.jer je tamo i bio da nema uticaja na svedoke,ne ponovi delo i ne pobegne iz zemlje.a koliko se ja secam radnicki tvrdi da je prodao za 750.000,a iste noci groningen objavio i b92 prenela da ga je kupio za 1.250.000.e sad ko je ovde zbunjen,a ko lud….

Odgovorite