Napadnut taksista, prekid rada taksi prevoznika

- -
0

taksi

Povodom jučerašnjeg napada na taksistu Milovana Đorića, kada su ga napala i povredila dva mladića, taksi prevoznici će se okupiti ispred zgrade uprave Grada Kragujevca, danas u 12 časova.

Službenici Policijske uprave Kragujevac uzeli su izjavu od napadnutog taksiste i započeli istražni postupak u cilju otkrivanja napadača.

– Nastavlja se trend napada na taksiste i mi imamo moralnu obavezu da javno iskažemo nezadovoljstvo zbog događaja koji se zbio u nedelju, u jutarnjim satima, kada je u Kragujevcu naš kolega Milovan Đorović napadnut i povređen od strane dva mladića. Tom prilikom, izgubio je svest, a po vraćanju svesti uputio se u Klinički centar Kragujevac gde je medicinski zbrinut. Želimo da javno iskažemo nezadovoljstvo, da animiramo nadležne bezbedonosne službe da hitno detektuju i procesuiraju počinioce i da sprovedu preventivne mere i spreče slične događaje u budućnosti – navodi se u saopštenju SITAK-a.

Okupljanje i obustava rada svih taksi prevoznika sa teritorije grada Kragujevca trajaće u intervalu od 12 do 12.15 sati.

– Unapred se izvinjavamo našim sugrađanima što ćemo im onemogućiti normalno funkcionisanje u trajanju od 15 minuta. Ujedno pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže i osude ovaj zverski čin – zaključuje se u saopštenju.

Nema komentara

Odgovorite