Najava isključenja struje za 7. mart

- -
0

bez strujeZbog rekonstrukcije mreže niskog napona sutra od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Višnjićeva – deo i ul. Mome Stanojlovića.

Zbog podizanja armirano betonskih stubova u vremenu od 11 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Petrovac (donja mala).

Zbog remonta trafo stanice u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Episkopa Save, Milovana Gušića, Svetozara Markovića od br. 83.

Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže dana u vremenu od 8.30 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Cerovac, Vojinovac i Sobovica (vikend naselje).

Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Vinjište.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite