Monstrum koji je ubio ženu pred decom, slao poljupce pred odlazak na saslušanje

- -
6

Ubica Dejan Cvetić, koji je zaklao sinoć svoju ženu pred decom, novinarima je, vezan lisicama, slao poljupce pred ulazom u zgradu kragujevačkog suda.

On je nakon hapšenja danas u 13.30 sati priveden Istražnom sudiji, koji treba da ga sasluša zbog ubistva. On je sinoć svoju suprugu bacio kroz prozor porodične kuće u Ilindenskoj ulici broj 83, a zatim je ubio pred očima dva maloletna deteta.

Poslednji pokušaj Nataše Cvetić (32), da pobegne iz pakla droge u kojem je živela poslednjih 10 godina, završio se tragično. Njen muž Dejan Cvetić (41), zvani Cvele, nije mogao da se pomiri sa njenom odlukom da se razvede i da nastavi život bez njega.

Dok je povređena pokušavala da se pridigne na noge, posle pada sa prvog sprata, i dok je dozivala pomoć, sišao je u dvorište i prerezao joj vrat i ubo je u grudi i u stomak. Kako saznajemo u policiji, Cvetić je poznat kao višestruki povranik u vršenju krivičnih dela koja su vezana za posedovanje i trgovinu drogom.

Izvor/Foto: Blic (N.Radišić/N.Raus)

6 Komentara

    • bolje ga drzati zatvorenog u nekom kavezu, sa minimalno hrane u mraku i bez komunikacije i povremene batine !!!!

  1. Sada je “kasno” da mu sude!!! To su trebali čim se prvi put vratio u zatvor!!! Izem ti naše zakone i ustave!!! Treba neko ovako da završi da bi se zapitali:”Ko ga je oslobodio zatvora”??? Katastrofa i sramota!!! Teško deci……

  2. A sta je sa komsijama, prijateljima i rodbinom koji su godinama nemo posmatrali sta se desava sa tom porodicom? Oni su nista drugo nego saucesnici. Okretali su glavu i nista nisu preduzimali. Moroni …

  3. ovaj treba da se spali ispred KRSTA za primer kako ne treba!!nema sudjenja…ma kakav zatvor??!!pa i to lenstvovanje placamo svi….

Odgovorite