Mladi pokazali humanost na delu – Deda Mraz i paketići oduševili mališane (FOTO)

- -
1

Mladi za najmlađeDeda Mraz, Pluton i Paja Patak, kao i volonteri Crvenog Krsta i KG Polisa dočekali su danas na zatvrenom bazenu SC “Park” 150 mališana uzrasta do sedam godina kojima su uručili isto toliko paketića.

Reč je o deci iz porodica korisnika Narodne kuhinje i o mališanima iz Kolektivnog centra Trmbas za koje su Udruženje mladih Kragujevca KG Polis i internet portal Ritam Grada u saradnji sa Crvenim Krstom organizovali veliku humanitarnu akciju “Mladi za najmlađe”.

Mališani su u pratnji roditelja tokom prepodneva organizovanim prevozom stizali na bazen gde su imali priliku da se igraju sa animatorima, uživaju u posluženju, slikaju se sa Deda Mrazom i bili su presrećni zbog cele atmosfere i paketića. Deca će, kao uspomenu na ovu lepu manifestaciju priređenu samo za njih, dobiti i slike na poklon, a svi su bezbedno i vraćeni svojim kućama.

Prijatelj humanitarne akcije “Mladi za najmlađe” koja je nesumnjivo uveselila mališane i priredila im zabavu kakvu većina od njih nije do sada imala, su SC Park, Plivački klub Radnički, Vaterpolo klub Radnički, Sportska kladionica Mozzart, Klub američkog fudbala Wild Boars, Cineplexx Kragujevac Plaza.

KG Polis svim sugrađanima želi srećne novogodišnje i božićne praznike i najavljuje još sličnih manifestacija za 2013. godinu.

[wzslider autoplay=”true”]

1 komentar

  1. Svasta smo pricali,ali KG POLIS ispade ubedljivo najbolja organizacija u gradu.
    Nisam ni ja verovao,ali postoji sistem sto se vidi iz prilozenog.

Odgovorite