Miloš Stevanović novi kapiten Radničkog

- -
0

Dosadašnji kapiten Jovan Bogićević, master inžinjer mašinstva, predao je kapitensku traku Milošu Stevanoviću, masteru industrijskog inžinjerstva.

Zbog privatnih obaveza i odgovornosti koju nosi kapitenska traka, odlučio sam da istu predam igraču za koga smatram da je pravi čovek i sportista – Milošu Stevanoviću, momku za koga sam uveren da je odgovorna i svestrana ličnost i koji će tu dužnost obavljati na profesionalnom nivou. Želim mu puno uspeha i da na kraju sezone podigne pehar namenjen osvajaču Super B lige, kao i da se ne zaustavi na tome. Ujedno dugujem zahvalnost svim igračima, bila mi je čast predvoditi ekipu sa ovakvim igračkim i ljudskim kvalitetima – pun je hvale za svog naslednika Jovan Bogićević.

Miloš se rukometom bavi jos od 12. godine, u karijeri je nastupao za RK Radnički, RK Slogu iz Požege, a u rodni grad se vratio 2016. godine kada je i osnovan RK Radnički 1964. Stevanović je ujedno i potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Radničkim.

Drago mi je što mi je klub ukazao poverenje dodelivši mi ulogu kapitena ekipe čiji sam član od osnivanja. Velika čast, ujedno i velika obaveza. Posebno sam motivisan ambicijama i ciljevima koje je klub zacrtao. Nadam se da ću opravdati očekivanja i uspešno nastaviti ono što je Jovan Bogićević započeo – nije krio oduševljenje kapiten Radničkog Miloš Stevanović.

 

Nema komentara

Odgovorite