Milenić mora na operaciju

- -
2

sasa milenicOdbornik stranke Zajedno za Šumadiju u kragujevačkom parlamentu Saša Milenić, koji je fizički napadnut, moraće da bude operisan zbog višestrukih preloma leve strane lica, izjavio je danas maksiofacijalni hirurg Klinike za otorinoralingologiju u Kragujevcu Viktor Krstić.

Krstić je Tanjugu rekao da je Milenićevo zdravstveno stanje trenutno dobro.

“Milenić ima višestruki prelom jagodične kosti, gornje vilice i kosti očne duplje, kao i nagnječenja mekih tkiva lica i hiruški će biti zbrinut”, rekao je Krstić.

Milenića je sinoć napadnut fizički ispred Prve kragujevačke gimnazije u kojoj radi kao profesor, I.V., koga je policija ubrzo uhapsila.

Napadaču je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

2 Komentara

  1. Ako je toliko iziritirao nekog ko se ne bavi politikom, krajnje je vreme da istom prestane da se bavi. Kada se samo setim koliko je ljudima u Kragujevcu bio simpatican dok nije postao zatrovan politikom, bio je svojevrsna ikona grada i Gimnazije, a kakve reakcije sada izaziva. Daleko od toga da opravdavam napad na njega, svako nasilnicko ponasanje je devijantno i za osudu i zatvor. Samo me cudi da, u situaciji kakva je u Kragujevcu poslednjih 10-tak godina, kada ljudi pucaju po savovima, nisu cesce dizali ruke na politicare. Iz nemoci. A onda se kola slome na one najmanje pokvarene (ne i neiskvarene).

  2. Ajde Mikser ne lupetaj. Iako o Milenicu kao politicaru imam negativno misljenje ovakve batine su pokusaj ubistva. Pa kakve povrede glave ima falilo je udarac ili dva da ga usmrti. Mnoooogo veci skotovi su vodili i vode ovz drzavu i grad pa ih niki ovako nije odvaljivao od batina, a “zasluzili” su ih.

Odgovorite