Mesečni horoskop – novembar 2012.

- -
0

Ovan

Posao:  Gura vas neverovatno jaka energija, koja vam omogućava uspeh, ali i oporavak od nekih nepovoljnih dešavanja iz prošlosti. Ako želite da budete brilijantni, samo se ne osvrćite na loša dešavanja koja su iza vas. Na takav način bi blokirali tu jaku energiju koja vas podržava. Gledajte u budućnost i na dobrom ste putu.

Ljubav:   Uticaj koji primate od Venere, omogućava vam dobre odnose u braku ili vezi. Ipak Venera uglavnom ukazuje na spajanje, tako da bi tokom ovog meseca moglo doći do ulaska u brak ili se o tome dogovara. Ako ste izašli iz duge veze, trebalo bi da mirujete u prvoj polovini meseca, pa tek onda nešto počnete da preduzimate u cilju pomirenja. Novi početak sa osobom iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba, sada bi vam mogao doneti najlepša ostvarenja. Već nešto uzbudljivije očekuje vas u drugoj polovini meseca.

Zdravlje:   Ukoliko budete imali bilo kakvih zdravstvenih problema, neophodno je da terapiju koristite do kraja. Inače, lako bi vam se vratili isti simptomi.

 

Bik

Posao:   Ovaj mesec započinjete veselo i optimistički. Prvo šta možete očekivati to je dobitak zaposlenja, ali i promena posla i naravno napredovanje. Do konačne realizacije dolazi u drugoj polovini meseca. Imaćete podršku od strane žena, kao i od drugih koji prema vama gaje izvesne simpatije. Novac vam pristiže.

Ljubav:   Novembar, je mesec vraćanja starih ljubavi, simpatija i pomirenja. Data vam je druga šansa, da dođete do osobe do koje vam je stalo. Tada će te znati pravi odgovor, da li zaista želite tu vezu da nastavite. Slobodne osobe će imati više mogućnosti za novi početak, s tim da se brzo ulazi u vezu, a još brže izlazi. Nove veze koje započnu u ovom periodu i dočekaju naredni mesec, doneće vam pravu sreću. Odnosno, tek tada će te osetiti koliko vam partner odgovara i uspešno se prilagođavate jedan drugom.

Zdravlje:   Odlično će vas služiti zdravlje, a raspoloženje će biti prisutno u većem delu meseca.

 

Blizanci

Posao:   Retrogradni Merkur, mogao bi vas potpuno zbuniti i navesti na pogrešne zaključke i odluke. Dobro razmislite ako ste u situaciji da morate potpisivati ugovor, koji utiče na vašu dalju karijeru. Praktičnije bi bilo da idete uhodanim načinom, nego da eksperimentišete i menjate. Mirujte i zaštititi će te se od bilo kakvih neželjenih dešavanja.

Ljubav:  U vaše astrološko polje ljubavi, upravo je ušla Venera i tu će boraviti tokom novembra. Ovo je najlepše vreme za ljubavna ostvarenja. Kako u braku, vezi, ali najavljuje i početak veze, koja lakše može da se održi. Sami će te birati po svom ukusu i trenutnom raspoloženju i očekivanjima  – da li želite flert i prolazne avanture ili stabilnu vezu, pa i tajnu. Sredinom meseca vas očekuje ljubavna sreća sa osobom koja dolazi iz daljine, ili je to neko za vas poseban u bilo čemu. Krajem meseca aktuelna će biti venčanja.

Zdravlje:   Vraća vam  se vitalnost. Bićete u punoj formi.

 

Rak

Posao:   I dalje ste pod dobrim uticajima koji vam daju snagu, ambiciju, aktivnost i otvorenost. Na pozitivan način pristupate svemu što radite i onome što želite da ostvarite. Sam stav vam već na startu otvara lepe mogućnosti. Moguća su i putovanja, kao i promene radnog mesta. Naravno na bolje, kao i dobitak zaposlenja.

Ljubav:   Novembar bi mogao doneti mnoge nesporazume među voljenim osobama. Što bi naravno nepovoljno uticalo na vaš odnos. Zato, sve što vam nije dovoljno jasno rečeno, bolje bi vam bilo da dublje uđete u istu temu i razjasnite situaciju do kraja. Brzopleto bi moglo doći i do rastanka, koji vam se u ovom periodu ne preporučuje. Ubrzo će te prepoznati da takva odluka nije bila ispravna. Pojavljuje se značajna, uticajna, možda zauzeta osoba u vašem životu. A jedan Strelac, doneo bi vam radost i ispunjenje u ljubavi.

Zdravlje:   Skloni ste virusima. Pa ukoliko dođe do takvih dešavanja, redovno uzimajte terapiju. U suprotnom, lako bi se ponovo mogli vratiti u krevet.

 

Lav

Posao:   Ovo je mesec kontakta, komunikacija, putovanja i kretanja. Sve što planirate, uz saradnju sa osobama sa kojima imate slične ciljeve i pogled na život, uspećete u mnogo čemu. Početkom meseca moglo bi doći do manje zabrinutosti, upravo zbog reči koje ste izgovorili. Zato vodite računa šta i pred kim govorite. Jer date su vam lepe mogućnosti uspeha.

Ljubav:   Pomirenje sa voljenom osobom, izmaći će vam za dlaku. Razlog su tuđa ogovaranja i petljanja u vaš odnos. Ako uspete da se od toga odbranite, ne samo da ćete se pomiriti, već i učvrstiti odnos sa partnerom. Ulazak u vezu sa osobama iz Vodenog znaka, doneo bi vam opterećenje i razočaranje. Partner je posesivan, sputava vas, tako da će vas konačno udaljiti. Već Vatreni znaci: Ovan, Lav i Strelac, trenutno vam najviše odgovaraju. Bude u vama interesovanja, a i odlično mogu da vas prate u svemu.

Zdravlje:   Fizički se odlično osećate. Ali misli su te koje bi mogle da vas opterećuju. Kretanja i rekreacija vam vraćaju optimizam.

 

Devica

Posao:   Dešavaće vam se ’već viđene’ situacije. Poučeni pređašnjim iskustvom, sada bi trebali da donesete najbolju odluku za sebe. Prilike koje ste propustili upravo radi svoje analitičnosti, sada se ponovo dešavaju. Zato, reagujte brže, budite odlučniji i bićete uspešniji. Novembar je izuzetno povoljan za novac i dobitke.

Ljubav:   Početak meseca je povoljan za rešavanje problema koji su se već desili u ljubavnim odnosima. Smanjuje se tenzija i omogućava pomirenje, kao i skladan razgovor. Najuspešnija su pomirenja u vezama, gde je do rastanka došlo radi nesporazuma. Nove ljubavi uglavnom kreću preko nekoga. Poznanstvo preko prijatelja, bliskih osoba, pa i putovanja, bilo kog vida komunikacija. A sami će te se najbolje organizovati, ukoliko imate staru simpatiju, od koje nikako ne želite da odustanete. Vreme je za lepe nove početke.

Zdravlje:   Vraća vam se pozitivna energija. Ako ste imali bilo kakvih problema, brže nego što ste očekivali, dolazi do oporavka.

 

Vaga

Posao:   Tokom celog novembra, pratiće vas veći optimizam, lakše će te se upuštati u nove projekte i kontakte. Vratiće vam se i neka stara situacija, koju će te ovaj put znati najbolje da iskoristite. Sve ono što budete radili i planirali, na diskretan način, doneće najbolje rezultate. Ne rasipajte se sa novcem, okrenite se štednji.

Ljubav:   U novembar ulazite sa Venerom u vašem sazvežđu, koja će tu boraviti tokom celog meseca. Ne samo da ćete sami biti otvoreni i raspoloženi za izlaske i nova poznanstva, ljubavne početke, već će te biti i vrlo zapaženi na mestima gde se pojavljujete i izlazite. Sredinom meseca ste dobro podržani i od Jupitera, tako da bi tada trebalo da bude vrlo uspešno i sretno poznanstvo. Ali tada vam se može vratiti i draga osoba iz prošlosti, koja će vam doneti sreću i ljubav. Možda neko drag dolazi iz daljine. Biraćete između tri tipa partnera.

Zdravlje:   Venera u vašem sazvežđu vam donosi lepo raspoloženje, ali i dobro zdravlje.

 

Škorpija

Posao:   Ako ste bili u nekom vidu zastoja, niste znali u kom pravcu da se okrenete, već prve nedelje novembra stižu vam odgovori. Zaboravite prošlost, pogotovo neuspehe i loša dešavanja, okrenite se ka budućnosti i sreća je na vašoj strani. Ovaj mesec pripremajte situaciju, a potpisivanja ugovora, ostavite za idući mesec.

Ljubav:   Tokom novembra, najaktuelnije će biti tajne ljubavi. To ne mora da znači da je neko od partnera zauzet. Sasvim je moguće da obostrano želite da početak veze krene tajno, tako vam je interesantnije i draže. Na bivšeg partnera će te gledati drugačijim očima i znaćete da li vredi ponovo pokušavati ili ne. Pravu sreću će te pronaći sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama. To je neko ko ima neverovatno sličnu energiju srodnu vama. Tu je i jedan Rak, malo povučen, pun nežnosti i topline, kao i jedna za vas fatalna i neodoljiva osoba.

Zdravlje:   Srčani ste u svemu što budete radili. Ipak imajte granicu do koje idete, moglo bi doći do povrede, uganuća….

 

Strelac

Posao:   Mars prolazi kroz vaše sazvežđe i donosi vam snagu, ambiciju i pojačanu aktivnost. Dok sa druge strane primate vrlo sretne uticaje, koji ukazuju da su vam prijatelji naklonjeni i spremni da učestvuju u rešavanjima svih problema, ali i ciljeva. Idete ka jednoj vrlo stabilnoj finansijskoj situaciji. Veći dobitak.

Ljubav:   Kako vam poslovne aktivnosti idu na ruku, tako i ljubavna dešavanja. Sami ste vrlo zainteresovani za nešto novo, naročito ako ste trenutno bez partnera. Ovaj put će te vi biti taj koji bira i kreće u akciju. Biraćete bolje od boljeg. Najverovatnije se radi o partneru koji je u nekom smislu poznat u javnosti ili je popularan u svom okruženju. Već u drugoj polovini meseca, vaša interesovanja se menjaju i okrećete se ka partneru koji će vam biti pravi oslonac. U vezi ili braku, izbegavajte sukobe. Razgovor sve rešava.

Zdravlje:   Pratiće vas lepo raspoloženje. Ovaj mesec vam je bešika slaba tačka, zato reagujte na vreme.

 

Jarac

Posao:   Ako se budete vraćali u prošlost, rešavali stara pitanja, samo će te tapkati u mestu. Okrenite se ka budućnosti i novim stvarima, jer vam tu leži srećnija i uspešnija budućnost. Po običaju najviše se oslonite na sebe, jer vrlo malu podršku možete dobiti sa bilo koje druge strane. Imaćete priliku za brzu zaradu.

Ljubav:   Preko posla kojim se bavite, može doći do interesantnih dešavanja, koja vam podižu raspoloženje i bude lepa osećanja u vama. Osoba klasične lepote i odmerenih manira, je ta koja vas može usrećiti. Kroz ovaj kontakt razvićete lepu ljubavnu vezu, koja bi kroz vreme mogla povoljno uticati i na razvoj vaše karijere. Sredinom meseca imaćete susret sa bivšim partnerom. Dok u drugoj polovini meseca, uspešne veze kreću preko prijatelja i vama bliskih osoba. U braku ili vezi, dolazi do stabilizacije odnosa.

Zdravlje:   Vreme je da se posvetite nekim promenama, koje bi povoljno uticale na vašu vitalnost.

 

Vodolija

Posao:   Ušli ste u jedan vrlo ozbiljan period, gde isključivo od vašeg odnosa prema obavezama i poslu zavisi kako će te proći. Odgovornost i posvećenost, kao i upornost, ubrzo će biti nagrađeni. Na dobrom ste putu da mnoge stvari u svom životu dovedete u najbolje moguće stanje. Zaboravite prošlost, i okrenite se ka budućnosti.

Ljubav:   Sam početak meseca donosi lud provod, ali i ljubav koju će te pamtiti celog života. Radi se o komunikativnoj i originalnoj osobi, koja vam u suštini najviše i odgovara. Lep početak vas očekuje i na putovanju. A na fakultetu ili seminaru, mogli biste ući u vezu koja ima dobru budućnost. Već od druge nedelje novembra i preostalim delom meseca, najaktuelnije će biti bivše ljubavi. Ovde ne očekujte da do pomirenja može doći iz prvog puta, zato  ne odustajte lako. Uz malo truda i upornosti, ostvarićete se u ljubavi do koje vam je stalo.

Zdravlje:  Ovog meseca biće vam osetljivo grlo i disajni organi.

Ribe

Posao:   Više su vam misli opterećene, nego što ste u situaciji koja bi vam mogla doneti veće probleme. Zaboravite prošla dešavanja, okrenite se ka budućnosti i bićete uspešniji i zadovoljniji. A tu pored vas je osoba koja će vam tokom ovog meseca biti pravi oslonac, ma šta planirali da radite ili menjate. Stižu lepi prilivi novca.

Ljubav:   Početkom meseca biće dogovora o zajedničkom životu. Još ako je došlo do trudnoće, još ovog meseca prelazite da živite kod partnera. Izlazak sa starim društvom na neko novo mesto, donosi ljubav sa osobom koja je tek došla iz neke daljine. Već na putu, nije preporučljivo da započinjete nešto novo. Sreća je kratkog daha. Oduševiće vas jedna vesela i nasmejana osoba, kojoj nećete moći odoleti. Sredinom meseca ne vrtite staru temu sa stalnim partnerom, samo će te doći u nepovoljnu situaciju. Obnoviće se veza sa kolegom.

Zdravlje:   Mogući su hormonalni poremećaji. Ako ne bude ovakvih problema, vraća vam se optimizam i lepo raspoloženje.

Autor: Biljana Klark

Nema komentara

Odgovorite