Mesečni horoskop – mart 2013.

- -
0

Ovan

Posao: Početkom meseca pravite planove. Još jednom sami sebe preispitajte šta stvarno želite i do čega bi ubrzo mogli da dođete. Posle tog perioda krenite u dobro isplanirane akcije. Odlično ste podržani za nove početke, promene, kao i poboljšanje situacije na poslu. Brže stižete do novca.

Ljubav: Do sredine meseca, više sreće ćete imati kroz tajne ljubavi. Partner ne mora biti zauzet, možda je mlađi, a tu je i neko ko nije iz vašeg mesta boravka. Veze koje traju, a tajne su, postaju još stabilnije. Naravno, tu su i pomirenja. Veliki preokret u ljubavnom životu očekujte u drugoj polovini meseca. Nove ljubavi, kao i sva druga neočekivana iznenađenja vas očekuju. Tamo gde ste se najmanje nadali, upoznajete partnera koji će u vama probuditi burna osećanja. Krajem meseca nećete znati za koga pre da se odlučite.

Zdravlje: Ako zakačite neki virus, ne prihvatajte to olako. Posetite lekara.

 

Bik

Posao: Napuštaju vas neke iluzije. Ono što vam je delovalo sasvim ostvarivo, videćete da to nije ono pravo. Gura vas jaka energija ka određenom cilju, s tim što sada jasnije vidite svoj put. Veliku podršku ćete imati od strane prijatelja. Budite oprezni, neko će opet pokušati da vas zavede.

Ljubav: Tokom marta, glavna tema interesovanja će biti prošlost. Vama bliski prijatelji, naći će načina kako da vas spoje sa bivšim partnerom. Dok ste sami promenljivog raspoloženja. U jednom momentu neodoljivo želite pomirenje, da bi u sledećem odustali. Da bi pomirenje bilo kvalitetno, potrebno je da bude više susreta i to u društvu prijatelja. A konačnu odluku donesite krajem meseca. I nove ljubavi su na neki način vezane za prošlost. Da li je to neko koga već poznajete ili ste nekada nešto čuli o njima… Neplaniran susret sa jednom Škorpijom, obećava prelepu ljubavnu vezu.

Zdravlje: Pratiće vas lepo raspoloženje. U skladu sa vremenskim uslovima, birajte garderobu koju će te nositi.

 

Blizanci

Posao: Tokom marta, mogli bi napraviti pozitivan preokret po pitanju karijere. Samo odluke ne donosite na brzinu, mogli bi se uskoro pokajati. Budite pažljivi i pri potpisivanju bilo kog vida ugovora. Ako tražite posao, naći ćete ga. Kasnije od planiranog, odlazite na službeni put i to u društvu kolega.

Ljubav: Pri obavljanju redovnih poslovnih aktivnosti, lako bi mogli upoznati svog budućeg partnera. Ali i na samom poslu, gde radite, biće simpatija, udvaranja, kao i lepog početka. Ukoliko tokom marta planirate odlazak na neko veće okupljanje, sva iznenađenja su moguća. Počev od susreta sa bivšim partnerom pa sve do udvaranja sa više strana. Pri izboru novog partnera, uspešnije ćete se ostvariti ako se opredelite za stariju osobu, koju ne krasi velika lepota. Ovaj mesec su vam naklonjeni vodeni znaci: Rak, Škorpija i Riba. Tu je i jedna Vodolija.

Zdravlje: Moglo bi doći do pada koncentracije, budite operezni u saobraćaju.

 

Rak

Posao: Ne prihvatajte zdravo za gotovo, sve što čujete. Posebno početkom meseca. Već od sredine marta, sve se nekako pokreće na radnom mestu. Pratite svoju intuiciju i znaćete u kom pravcu da se usmerite. Ne rasipajte energiju na sporedna dešavanja i bićete uspešni i zadovoljni.

Ljubav: Ako ste se rastali sa voljenom osobom, sada bi bilo poželjno da što objektivnije sagledate šta je dovelo do vašeg razdvajanja. Tada ćete znati na koji način možete obnoviti vašu vezu. Međutim, ako nemate odgovor, ne pokušavajte ništa, već budite strpljivi i čekajte. Susret sa osobom koju poznajete još iz detinjstva, donosi nove mogućnosti. Da li je to vaša nova ljubav ili preko te osobe upoznajete ljubav svog života… Mart će mnogim pripadnicima ovog sazvežđa doneti jednu dugu i stabilnu ljubav. Škorpije i Ribe, odigraće najveće uloge u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: U prvoj polovini meseca, bićete preosetljivi. Dok vam se vitalnost vraća do kraja marta.

Lav

Posao: Ukoliko pobedite svoje strasti, ne precenite sebe, ovo bi mogao biti jedan od uspešnijih perioda za vašu karijeru. Biće i dobronamernih kritika, o kojima bi trebali da razmislite. Ulaskom u direktnu borbu sa suparničkom stranom, propustićete ove divne uticaje. Budite stabilni i konkretni.

Ljubav: Početak marta, mogao bi vam doneti nezadovoljstvo u emotivnom životu. I to vašom zaslugom. U želji da na sebe skrenete pažnju, mogli bi ostaviti sasvim suprotan efekat i odbiti od sebe osobu do koje vam je stalo. Pa i ako ste u vezi, a partneru postavljate zahteve koji su svakako preterani i egoistični, ostaćete sami. U ovom periodu odmerenost donosi ostvarenja u ljubavi. Već druga polovina marta, je mnogo bolje postavljena. Ribe i Ovnovi su ti koji vam mogu doneti sreću. Prijatni susreti vas očekuju na romantičnom mestu, kao i pri sportskim aktivnostima.

Zdravlje: Ako prevaziđete svoj ego, dobro će te se osećati, a i srce će vam veselo zaigrati.

 

Devica

Posao: Mart vam donosi puno kontakta, informacija, dešavanja i novih ideja. Kako je Merkur, kao vladar vašeg sazvežđa retrogradan, mogao bi vam doneti veliku zbunjenost i konfuziju. Po običaju budite strpljivi i dobro razmislite u kom pravcu da se usmerite i bićete uspešni. Ništa na prečac i brzinu.

Ljubav: Odlaskom na put u mesto gde ste već nekada boravili, obnovićete jednu staru ljubavnu vezu. Mart će biti karakterističan po pomirenjima, kako u vezama tako i u braku. Pomirenje će biti uspešno i trajno, samo ukoliko ste odlučili da promenite neke svoje stavove. Na mestima zabave i u veselom društvu, osvojiće vas izuzetno dominantna i crna osoba. Partner je šarmantan i veliki taktičar, pa ne očekujte da pri prvom susretu krene vaša veza. Kroz ovaj kontakt mogli bi doživeti veliku sreću i ostvarenje. Kako je naglašeno polje braka, mnogi se odlučuju za zajednički život.

Zdravlje: U martu vam je slaba tačka glava i organi glave.

 

Vaga

Posao: Mart vam daje velike mogućnosti, a sada je na vama kako ćete se organizovati i koliko ćete biti spremni da se angažujete i borite za svoje ciljeve. Tu je i promena radnog mesta, napredovanje, dobijanje zaposlenja, sklapanje bitnih poslovnih ugovora. S tim da vodite računa šta potpisujete.

Ljubav: Pri izboru novog partnera ne bi trebali da budete skromni. Što vam kriterijumi budu veći, to će i ostvarenje biti veće. Ljubav možete da ostvarite sa uglednom i uspešnom osobom, sa nekim ko dolazi iz inostranstva, pa i sa osobom koja se aktivno bavi sportom. Najveće iznenađenje, prirediće vam jedna vrlo neobična osoba, koja se po svemu razlikuje od vašeg okruženja. Ribe, Ovnovi i Blizanci će biti zastupljeni u ovom periodu. Samo vam se ne preporučuju osobe koje deluju opasno ili se bave takvim zanimanjima.

Zdravlje: Ne preterujte u jelu, piću, kao i u radu i dobro ćete se osećati.

 

Škorpija

Posao: Ukoliko su vas pređašnja iskustva naučila odmerenosti i strpljenju, sigurnim putem idete ka bitnim ciljevima. Ipak birajte razumom, šta je za vašu budućnost bolje i trajnije. Data vam je druga šansa da ispravite ono što ste zakomplikovali u prethodnom periodu. Samo napred i strpljivo.

Ljubav: U vašem astrološkom polju ljubavi je prisutno mnogo planeta, među kojima je i Venera. Sve vas ovo podržava u vašim namerama. Da li da obnovite staru vezu, uđete u vezu koja bi donela lepa ostvarenja, zatim je tu i veza sa uticajnom ili zauzetom osobom, sa nekim ko je znatno mlađi od vas, romantični boem bi vas u potpunsti mogao zavesti… i još mnogo toga. Pravo je vreme za ljubav, kada bi se mogli na lakši način ostvariti baš sa osobom za koju ste zainteresovani. Ako i dalje ostanete usamljeni, zapitajte se šta je potrebno da menjate kako bi došli do ljubavne sreće.

Zdravlje: Okrenite se sportu, kako bi izbacili višak energije koji osećate.

 

Strelac

Posao: Ukoliko vam se desi da u nekim bitnim planovima ne uspete da dođete do konačnog cilja, ne gubite nadu. Pokušajte ponovo, ali sada na drugačiji način ili se obratite za pomoć drugim osobama. Sada ste u periodu kada bi sve moglo da kasni, što neće onemogućiti konačno ostvarenje.

Ljubav: Ako ste nezadovoljni svojim partnerom, ovaj mesec vam nije preporučljiv za rastanak. Ubrzo bi mogli doći do saznanja da ste silno pogrešili, a tada bi već bilo kasno. Vaše astrološko polje ljubavi, aktivira se u drugom delu marta, kada vam se daje više mogućnosti i različitih načina za ljubavna ostvarenja. Imaćete jaku želju za promenama i izlascima. Tu su bitne i avanture u koje ćete brzo ući, ali ćete ih još brže završiti. Burna dešavanja će biti i u tajnim vezama koje traju. Sačuvajte razum u datom momentu i sprečićete sukobe. Velika ljubav je na pomolu sa jednim Ovnom.

Zdravlje: Burne reakcije bi mogle doneti sukobe, ali i povrede.

 

Jarac

Posao: Bićete u velikoj nedoumici, šta je dobro za vas. U jednom momentu će vam se dati različite mogućnosti, koje će i doneti neki vid konfuzije. Ili idite na sigurno i provereno, ili ne menjajte ništa. Ako budete želeli više od svojih realnih mogućnosti, nećete ništa uspeti da završite.

Ljubav: Početak meseca vam donosi ljubav sa starijom osobom, koju ćete sresti na nečijem slavlju ili u neobičnom restoranu. I vaši bliski prijatleji, kao i rođaci, potrudiće se da vas upoznaju sa osobom za koju smatraju da bi bila idealan partner za vas. Na putovanju bi moglo biti dobrog provoda, ali i ljubavnih početaka. Ovo bi bila samo prolazna avantura, koju biste dugo pamtili. Trenutno ni sami nemate jasnu sliku, kakvog partnera želite, pa prpustite drugima da vam u tome pomognu. Ako želite lepu emotivnu vezu, opredelite se za Raka, Škorpiju ili Ribu.

Zdravlje: Skloni ste virusima i svim vidovima alergija.

 

Vodolija

Posao: Strpljivo radite na svojim planovima. Ako vam nešto ne pođe za rukom iz prvog pokušaja, ne gubite nadu. Sada ste u dužem periodu koji zahteva upornost i strpljenje. A rezultati će svakako stići. Ukoliko očekujete dobitak zaposlenja, pozvaće vas na mesto gde ste davno konkurisali.

Ljubav: Iako ste sjajno podržani uticajima koji se odnose na ljubavni život, početkom meseca bi mogli napraviti neke propuste. Ukoliko ste u vezi, svako preterivanje u zahtevima, gde isključivo razmišljate samo o sebi, partnera će udaljiti i to bez objašnjenja. Budite odmereni i u vezama koje traju, kao i pri izboru novog partnera. Već druga polovina marta obećava mnogo bolja dešavanja. Mnogo radosti i ljubavi. Naročito sa osobama koje putuju ili su iz inostrnastva. Dolazite i u kontakt sa starom ljubavi, pa sami odlučite šta želite.

Zdravlje: Budite sigurniji u sebe. Nesigurnost i strahovi, samo će nepovoljno uticati na sva dešavanja.

 

Ribe

Posao: Želeli biste sve. Svakodnevno ćete menjati odluke, želje i planove. Pod hitno napravite neki prihvatljiv red u vašem životu, jer ćete samo tako uspeti da budete ostvareni. Rasipanje energije na sve strane, donelo bi vam samo iscrpljenost i nezadovoljstvo. Budite strpljivi i posvećeni samo jednom cilju.

Ljubav: U vaše sazvežđe upravo je uplovila Venera i samim tim vam donosi romantično raspoloženje, želju da se ulepšate i ostvarite u ljubavi. Kako ste prirodni romantičar, lako možete ući u novu vezu, a već sutradan poželite nešto drugo. Da bi se ipak ostvarili i bili zadovoljni u ljubavi okrenite se osobama u čijem društvu osećate podršku i oslonac. U suprotnom ćete lutati od jedne veze do druge, a pri tom nećete biti zadovoljni. Data vam je mogućnsot pomirenja sa bivšim partnerom. Pre odluke o pomirenju, razmislite da li vam taj partner još uvek znači.

Zdravlje: Dogovorite se sa sobom šta želite i dobro ćete se osećati, a pri tom uspešno funkcionisati.

Autor: Biljana Klark

Nema komentara

Odgovorite