Mesečni horoskop – maj 2013.

- -
0

Ovan

Posao: Spremnost na druženja i razgovore sa saradnicima, kako poslovne tako i lične prirode, tokom maja vam mogu otvoriti nova i bolja vrata za budućnost. Kada je novac u pitanju, tu bi trebali biti potpuno bezbrižni. Imaćete dva značajnija dobitka. Zaokružujete jedan važan period na finansijskom planu.

Ljubav:Kao da ste počeli da se približavate ljubavnom ostvarenju, u prvoj polovini meseca maja. Novi početak sa stabilnom osobom, dobrog porekla, obećava. Ali i druge veze, započete u ovom periodu imaju mogućnost lepog ostvarenja. Duge veze su u velikim pripremama za ulazak u zajednički život. A već u drugom delu meseca, omogućava vam se, da ponovo uspostavite kontakt sa bivšim partnerom. U ovom periodu će sve lakše ići, nego pre.

Zdravlje: Više obratite pažnju šta unosite u organizam. Čaša tople vode, čim ustanete povoljno bi delovala na vaš stomak.

 

Bik

Posao: Od početka, pa sve do kraja maja i dalje vas prati sreća. Ostvarićete bolje odnose sa svojim pretpostavljenim. Šta više mogli bi biti u uskoj poslovnoj saradnji, koja bi svakako donela lepu nagradu. Krajnji je čas da se posvetite onome što je vama značajno i bitno. U najavi je mnogo bolji period za novac.

Ljubav: U ovom mesecu značajno mesto će zauzeti tajne veze. Kreću nove, ali i stare su u jednom od boljih perioda. Ako je u tajnoj vezi došlo do razdvajanja, maj vam omogućava pomirenje i nastavak priče. Najlepša ostvarenja kroz novi početak ostvarićete sa Zemljanim znakom: Bik, Devica ili Jaraca. U vaš život se vraća markantna, pomalo ’opasna’ osoba. Već ste bili u prilici da započnete ovu vezu, pa ako niste, sada ćete. U braku veći sklad i harmonija.

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

 

Blizanci

Posao: Sve što budete radili u tajnosti, doneće vam najbolje rezultate. Ukoliko, kroz posao kojim se bavite imate kontakt sa inostranstvom, ostvarićete neverovatno uspešan službeni put. Već preduzetnici mogu doći do bitnog oporavka, kroz neku situaciju koju nisu iskoristili u prethodnom periodu.

Ljubav: Tokom celog maja prati vas optimizam koji najavljuje lepa dešavanja na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. I sada ćete biti u prilici da birate između dva ili više partnera. Međutim, značajno mesto u vašem srcu, zauzeće osoba sa kojom postoji razlika u godinama. A već od sredine maja, moguća su pomirenja sa starim partnerom. Obnavljaju se i veze, gde je rastanak trajao duže od mesec dana.

Zdravlje: Izuzetno se dobro osećate. Ako je već bilo nekih zdravstvenih poteškoća, naročito sa zglobovima, kičmom, zubima… situacija se poboljšava.

 

Rak

Posao: Sve do kraja meseca moći ćete ostvariti svoje namere i to uz pomoć saradnika, koji su vam i prijatelji. Lakše ćete doći do zaposlenja, ako radite na tome. Izbor najverovatnije neće biti baš po vašoj volji, ali vredi pokušati pošto vreme radi za vas. Povoljan preokret po pitanju finansija. Veći dobici.

Ljubav: Do poznanstva preko vama bliske osobe je već trebalo da dođe. Budite sigurni da ćete doživeti prelepo iznenađenje, već pri prvom susretu do koga će doći tokom maja. Ukoliko idete na put, a usamljeni ste, sa puta se vraćate u društvu voljene osobe. Takođe će biti aktuelna dešavanja sa uniformisanim osobama, kao i sportistima. Još ako se radi o uspešnim, na neki način poznatim osobama, biće vrlo burno i interesantno. Manji pomak na bolje u braku.

Zdravlje: Pratiće vas zadovoljstvo i lepo raspoloženje. Ipak nađite meru u svemu, potreban vam je i san.

 

Lav

Posao: Maj mesec je za vašu karijeru vrlo značajan. Trebali bi da privodite kraju sve ono na čemu ste radili u proteklih godinu dana. Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve podjednako drage mogućnosti. Novac od karijere pristiže, ali je u najavi jedan još bolji uticaj koji će vas baš dugo podržavati.

Ljubav: Preko posla kojim se bavite, doći će do interesantnog kontakta, sa osobom koja je zauzeta. Međutim, to bi mogao biti i neko ko je vrlo uspešan i cenjen kroz posao kojim se bavi. U vezama koje traju, vreme je za dugoročne planove, a već neki pripadnici ovog sazvežđa započinju zajednički život sa partnerom. Najbolji kontakt ćete ostvariti sa partnerom iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. Radi se o uniformisanoj osobi, koja voli sport. Nalazite zajednički jezik sa bračnim partnerom.

Zdravlje: Problemi sa zubima su izvesni. Ako ste na vreme posetili zubara, puni ste energije i dobrog raspoloženja.

 

Devica

Posao: Maj vam donosi stabilnost, jaku volju za dokazivanjem, ali i želju za kontaktima i komunikacijama sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci u potpunosti nestaju. Nesebičnu podršku ćete imati od žena. A u drugoj polovini maja, ponovo će vam se dati prilika za ostvarenja koja vam u proteklom periodu nisu išla na ruku.

Ljubav: Probleme koji su postojali u vazama, ali i braku, tokom maja ćete uspeti da prevaziđete. Ako ste već rastavljeni od partnera, više sreće ćete imati u drugoj polovini meseca. Samo budite strpljivi, partner će vas potražiti. Starija osoba ne odustaje od vas. U ovoj vezi bi mogli doći do potpunog ostvarenja i sigurnosti na ljubavnom planu. Ponovo vam se vraćaju interesovanja za izrazito crnom ili izuzetno šarmantnom osobom. Do susreta dolazi na mestu za zabavu ili rekreaciju.

Zdravlje: Bilo bi poželjno da prekontrolišete štitnu žlezdu, ukoliko sami osećate bilo kakve smetnje. U suprotnom, puni ste elana.

 

Vaga

Posao: Maj vam donosi period u kome bi trebali da prikupljate potrebne informacije, kako bi našli vama prihvatljiva rešenja. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku od vama bliskih i dragih osoba, naročito žena. Nadajte se dobroj finansijskoj situaciji. Sve nekako ide na bolje.

Ljubav: Ljubav vam je naklonjena tokom celog maja. Odlazak na put mogao bi vam doneti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Zatim preko rođaka ili komšija, susret sa Strelcem u potpunosti bi promenio vaš život. To je osoba o kojoj ste već imali prilike da čujete, ali niste je zamišljali takvom kakva je. Sve vam se dopada, počev od izgleda pa na dalje. Sve više vam prija društvo zauzete osobe, sve je na vama. Druga polovina maja omogućava pomirenja i bolje odnose, kako u vezi, tako i u braku.

Zdravlje: Vodite računa o ispravnosti namirnica koje unosite u organizam. Ali i preterivanje u piću, ne samo da bi vam škodilo, mogli biste u bitnom momentu doneti potpuno pogrešnu odluku.

 

Škorpija

Posao: Ukoliko planirate da napravite neku promenu, započnete novi posao, tražite zaposlenje, osmehnuće vam se sreća tokom maja. Zapažen uspeh ćete ostvariti sredinom meseca, da li kroz službeni put, ili dogovor sa svojim pretpostavljenim. Preko sudske presude ili ugovora, očekujte odlične prilive novca.

Ljubav: Iako će biti udvaranja sa više strana, lako se nećete odlučiti za ulazak u novu vezu. Imate neki svoj san, kakvog partnera želite i dočekaćete ga posle 10-og maja. Dočekaćete i povratak uniformisane osobe, koja je od vas bila teritorijalno udaljena. U mnogim pripadnicima ovog sazvežđa žive topla sećanja na staru ljubav. Želja će vam se ostvariti, doći će do susreta i to kada budete u društvu svojih prijatelja. U braku nema nekih promena, jači ste nego ikada.

Zdravlje: Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak, ukoliko imate takvih problema. Inače vam se vraća vitalnost.

 

Strelac

Posao: U završnoj ste fazi jednog projekta. Sredinom meseca ćete dobiti lepu informaciju ili ponudu o novom angažovanju. Više ćete biti u kontaktu i saradnji sa svojim pretpostavljenim, što će vam doneti stabilan osnov za dalje napredovanje. Novac vam je naklonjeniji od 10-og maja. Dva veća primanja vas očekuju.

Ljubav: Nesporazume koje ste imali sa partnerom, tokom aprila, uspećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Ako je došlo do sukoba i razdvajanja u prethodnom mesecu, neplanirani susret vas vodi ka pomirenju, već početkom meseca. Nova ljubav se rađa na radnom mestu. Bliskom prijatelju dolazi rođak ili poznanik iz daljine. Upravo je to vaš budući partner. Dok nekome budete pomagali u bilo čemu, desiće vam se ljubav. Ovo će biti izuzetno buran mesec, sa puno dešavanja i novih početaka, kao i pomirenja.

Zdravlje: Tokom maja meseca, neće vam se skidati osmeh sa lica.

 

Jarac

Posao: Ne samo da ćete raditi posao u kome uživate i koji volite, već ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na prisutne. A već od sredine maja, dolazi do pomirenja sa bliskom osobom ili srećete nekog dragog iz prošlosti. Svoje ideje ćete znati dobro da unovčite.

Ljubav: Budite spremni za druženja i izlaske. U maju vas snažno podržavaju sjajni uticaji na astrološkom polju ljubavi i omogućava sreću svake vrste na ljubavnom planu. Ukoliko ste se definitivno rastali sa partnerom, nećete dugo ostati sami. U vaš život ulaze dve osobe, a sada je na vama da birate. Obilje udvaranja mogu očekivati svi usamljeni pripadnici ovog sazvežđa. Samo ne budite neodlučni, sreća je pred vama. A pomirenje sa partnerom sa kojim ste dugo bili u zavadi, vodi u zajednički život.

Zdravlje: Pozitivne energije i raspoloženja vam neće nedostajati. Ono na šta bi trebali da obratite pažnju, su oči.

 

Vodolija

Posao: Ponovo će vam se dati prilika da pokrenete aktivnosti koje su vam za malo izmakle u skorijoj prošlosti. Kako bi sve bilo uspešnije, potrebno je da svoje pripreme obavite što diskretnije. Ovo je mesec novih poduhvata, udruživanja, ali i na lakši način možete doći do željenog posla i zaposlenja. Ne ulazite u nepotrebne izdatke.

Ljubav: Pravo je vreme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi, braku, ali i nove veze su vrlo aktuelne. U jednom momentu ćete biti u situaciji da birate između dva partnera. Ukoliko je bilo nekih nesuglasica, imaćete priliku da poboljšate svoje odnose u drugoj polovini meseca. Tada će biti i pomirenja, vraćanja bivšoj ljubavi, susreta sa starim partnerom…. Najčešće nove ljubavi kreću na mestima za zabavu. Novi partner je veseo i zabavan, ali pojaviće se i osoba sa kojom postoji razlika u godinama.

Zdravlje: Početkom meseca budite oprezni u pokretima, moglo bi doći do lakše povrede.

 
 

Ribe

Posao: Mesec maj će biti karakterističan po novim kontaktima, susretima sa više komunikacija. Sve će to kod vas buditi nove ideje, koje bi mogle delovati neuobičajeno neskromne, vašem okruženju. Međutim vi duboko u sebi osećate da ste u potpunosti spremni i sposobni sve to i da sprovedete. Kroz poslove koji donose češće manje prilive novca, najbolje će te proći.

Ljubav: Sam početak meseca će vam doneti lepo novo ljubavno iskustvo. Partner je izuzetno pažljiv, ali i zahtevan. Susret sa bivšim partnerom će doneti obostranu zbunjenost. Pa ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, imaćete još jednu priliku krajem meseca. Možda je bolje da budete strpljivi, kako bi pomirenje bilo kvalitetnije. Sredinom meseca će vas zainteresovati osoba, koja zna da zabavi celo društvo, a pri tome i sama u tome uživa. U vezama ili braku, ljubomora bi mogla umanjiti sklad i sreću u odnosima. Ako uspete da se kontrolišete, sreća je na vašoj strani.

Zdravlje: Dobro raspoloženje i optimizam će vas pratiti tokom celog meseca maja. Bilo bi poželjno da kontrolišete svoj apetit.

Autor: Biljana Klark

Nema komentara

Odgovorite