Mesečni horoskop – februar 2013.

- -
0

Ovan

Posao: Februar zahteva dosta rada i strpljenja, ako želite da se dokažete na radnom mestu. Neka mišljenja nećete deliti sa svojim pretpostavljenim, ali tu ne bi trebali da dokazujete pravdu. Vreme radi za vas i sve će doći na svoje mesto, ako budete izbegavali sukobe. Sa novcem ne bi trebali da imate većih problema.

Ljubav: Očekuju vas neobična iskustva. Delujete kao magnet za osobe koje su na svoj način ekscentrične. I sami ste spremni da eksperimentišete, kako sa ličnim izgledom, tako i izborom mesta za zabavu. Želite nešto novo što će vas podići. I te kako ćete u tome uspeti. Najuspešnije su veze koje kreću preko prijatelja. A sasvim je izvesno da jedno neobično prijateljstvo pređe u prelepu ljubavnu priču. Izbegavajte ljubomorne partnere. A ako ste u vezi ili braku, ljubomora bi mogla nepovoljno uticati na vaš odnos.

Zdravlje: Ukoliko vas zakači neki virus, olako ne pristupajte nastalom problemu. Ako ne odležite do kraja, mogli bi usoro ponovo biti u krevetu.

 

 

Bik

Posao: Prva polovina februara, vam donosi dobre odnose sa saradnicima, ali i sa šefom. Ako se posvetite bilo kom većem cilju, računajte i na pomoć od strane bliskih saradnika. Već u drugom delu februara, novac će vam biti vrlo naklonjen. Sada sve zavisi koliko ste se sami angažovali. Kako god bilo nećete biti bez novca.

Ljubav: Sve ono što bi vas moglo učiniti sretnim početkom februara, dešava se na vašem radnom mestu. Moguće je da se radi o novoj osobi koja je tek došla u vaše poslovno okruženje, ali bi do novog početka moglo doći i kroz poslovni kontakt sa osobom iz druge firme. Već sredinom meseca, aktuelne su tajne ljubavi, kako stare tako i nove. Takođe može doći do romantičnog poznanstva sa jednom umetničkom dušom. Krajem februara Merkur, koji je inače vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, kreće retrogradno. To vam donosi ‘već viđena dešavanja’.

Zdravlje: Na radnom mestu ne rasipajte energiju na nebitne kontakte i aktivnosti. Ubrzo bi vas stigao umor. Inače, dobro ćete se osećati.

 

Blizanci

Posao: Koliko god da vas podržava Jupiter iz vašeg sazvežđa i donosi optimizam, toliko vas Saturn koči u astrološkom polju posla. Pa ako vam nešto ne ide onako kako ste planirali, zapitajte se gde ste preterali u svojim namerama. Spajanje želja i mogućnosti, je jedino rešenje. A za novac se ne brinite, tu ste baš jaki.

Ljubav: Februar vam donosi putovanja, uglavnom turistička. Ljubav će se svakako dogoditi u inostranstvu ili na samom putu, s tim da partner ne mora biti stranac. Ako već ne putujete, upoznajete osobu koja dolazi iz inostranstva. Ovo su ljubavi koje se dugo pamte, ali i opstaju. Vreme je povoljno i za ljubav na fakultetu, pa i sa profesorom. Poznanstvo do koga dolazi sredinom februara, postepeno vas vodi u ljubav kakvu niste mogli ni da sanjate. Sam kraj meseca najavljuje ljubav preko posla kojim se bavite. Miran mesec za one koji su u braku ili vezi.

Zdravlje: Bilo bi poželjno da se okrenete zdravom životu i promenite loše navike. U suprotnom ćete imati neželjene efekte.

 

Rak

Posao: Ulazak Marsa u vaše astrološko polje karijere i ostvarenja, ovde bi mogao biti čudan i mogao bi da se ispolji na razne načine. Zato se ne upuštajte ni u kakve nedovršene i nejasne poslove. Sa druge strane primate sjajnu zaštitu od Jupitera i Sunca, pa na mudar način možete doći do uspeha. Novac kroz putovanja i preko kredita.

Ljubav: Februar od vas zahteva razumevanje i toleranciju u ljubavnim odnosima. Sukobi i inati, samo bi mogli doneti duža ili konačna razdvajanja. Sreću u ljubavni život doneće vam ljubav sa razvedenom osobom ili sa nekim ko je tek izašao iz duge veze. Tokom čitavog meseca imaćete udvaranja od potpuno neobičnih osoba, koje se u mnogo čemu razlikuju od vas. Naći će se tu i neko interesantan. Krajem februara Saturn kreće retrogradno, a boravi u vašem astrološkom polju ljubavi. Samim tim vam je data prilika da ponovo proživite staru ljubav i konačno dođete do pravog odgovora.

Zdravlje: Zdravlje će vas dobro služiti. A i ako bude nekih problema, to će kratko trajati. Osetljivi su vam disajni putevi.

 

Lav

Posao: Usmerite se ka višim ciljevima i uspešnim osobama, ako želite značajnije bolje promene. Tek saradnja i sa osobom koja vam je do juče bila neprijatelj, obećava uspeh koji niste ni sanjali. Više sreće imate kroz udruživanja i timski rad. Lenjost je ta koja bi mogla da vas uspori. Neko vam vraća dug krajem meseca.

Ljubav: Sjajni vas uticaji pokreću na ljubavnom planu. Gotovo da se nećete ni zadržavati u domu. Svoje vreme ćete provoditi u novom društvu, koje na vas deluje stimulativno. Prolazne avanture će obeležiti ovaj mesec. A sve u cilju da što pre otkirjete osobu kakvu želite. Ovaj mesec su vam naklonjeni Vazdušni znaci: Blizanci, Vaga ili Vodolija. Znači da će biti vrlo interesantno, burno i promenljivo. Veza sa zauzetom osobom ili strancem, promenila bi vam život na bolje. Biće tu i duplih veza, gde ćete krajem meseca znati ko je taj ko vam donosi ljubav i sreću.

Zdravlje: Preveliki ciljevi bi vas mogli dovesti do iscrpljenosti. Više se odmarajte i ne preskačite obroke, ako želite dobro da se osećate. Umerenost.

 

Devica

Posao: Ovaj mesec vam je kao stvoren za ostvarenje većih ciljeva. Ako radite na premeštaju u okviru firme, imaćete podršku osoba na položaju. A ukoliko prelazite u drugu, bolju firmu za vas, prijatelji su ti koji će vas u tome podržati. Samo ne budite skromni i neodlučni. Sredinom meseca očekujte povišicu ili veći novac po drugom osnovu.

Ljubav: Prva polovina meseca, mogla bi vam doneti nezadovoljstvo. Dublje ulazite u ono što se dešava u vašoj vezi i verovatno ćete želeti nešto da promenite, da li vaš odnos ili samog partnera. Promene ostavite za drugu polovinu februara. Ne samo da tada možete popraviti odnose, nego ćete doći do konačne odluke koja je dobra za vas. Inače vam je u tom periodu ljubav naklonjena. Ljubavi kreću na poslu, kao i kroz svakodnevne aktivnosti, dolazi do poznanstva. Partner je stariji ili je to neko u čijem društvu osećate mir i sigurnost.

Zdravlje: Prve polovine februara bićete preosetljivi, kada bi mogli imati manjih zdravstvenih problema. Da bi vam se vratila vitalnost, sredinom meseca.

 

Vaga

Posao: Analiza prethodnih događaja, doneće vam neverovatne zaključke i odgovore. Do sredine februara ne bi trebali ništa bitno da započinjete ili menjate. Tek tada krenite u nešto ozbiljnije. Intuicija će vas odlično navoditi. I za novac vam je naklonjenija druga polovina meseca, kada bi trebali postići stabilnost na finansijskom planu.

Ljubav: U vašem astrološkom polju ljubavi tokom februara boraviće Venera. Spremniji ste za druženja, izlaske, kao i nešto novo, ukoliko ste usamljeni. Ovaj uticaj inače najavljuje ljubav, novi početak, ali i bolje odnose u vezama koje traju. Žene u ovom periodu lako mogu ostati trudne. Naći ćete se u situaciji, gde nećete znati za kog partnera da se odlučite. Da li starog ili novog, ali isto tako između dve, pa i tri osobe koje se nalaze u vašem bližem okruženju. Ako se nađete u ovakvoj situaciji, ne žurite, neka nova dešavanja će vas usmeriti.

Zdravlje: Preporučljiv vam je veći oprez pri kretanju, kada je smanjena vidljivost i loši vremenski uslovi.

 

Škorpija

Posao: Februar će biti vrlo uspešan za one koji se bave privatnim poslom. Mogli bi sklopiti sjajan ugovor ili nešto novo započeti. Dok ostali pripadnici ovog sazvežđa mogu uspeti kroz nove idje u saradnji sa prijateljima. U dobrom ste periodu za novac, kada bi mogli doći do većih priliva i stabilizacije finansijske situacije.

Ljubav: Februar vam donosi potrebu za avanturama i različitim eksperimentima, kada je ljubav u pitanju. Ako ovu energiju koju primate pravilno uspete da usmerite, mogli bi doći do neverovatno lepe ljubavi. A sve je pokrenuto nekim vidom takmičenja sa suparničkom stranom. Kako volite izazove bilo koje vrste u celu priču ulazite avanturistički, a samo u jednom momentu prepoznajete da vam se desila ljubav. Ako se ne borite i prihvatate prvo što vam se pojavi, lako bi mogli doći do velikog promašaja i razočarenja.

Zdravlje: Jedino čega bi trebali da se čuvate, je hodanje preko pločica koje su vlažne. Da li na ulici ili u svom domu, svejedno.

 

Strelac

Posao: Više se posvetite međuljudskim odnosima i prijatnoj komunikaciji. U februaru ćete biti vrlo ranjivi, pa se na vreme zaštitite. Potreban vam je unutrašnji mir i sklad, kako bi znali da iskoristite situaciju koja vam dolazi u drugoj polovini meseca. Ponovo vam se pruža šansa, koju ste propustili. I novac očekujte u drugoj polovini februara.

Ljubav: Poznanstvo do koga je došlo prošlog meseca, tokom februara vas još više zbližava. Odlazak na nečiju kućnu zabavu bio bi momenat početka veze. Sasvim je moguće da se okupljanje odvija u kući partnera. Inače vam februar donosi mnogo romantike i ljubavi koje će vas obuzeti upravo na nekom diskretnom mestu. Ako se budete dvoumili između dve osobe, poslušajte svoju intuiciju. Utisak koji ste imali pri prvom susretu je onaj pravi. Krajem meseca, tajna veza je ta koja će vas usrećiti. Dolazi i do uspešnih pomirenja među bračnim parovima, kao i u dugim vezama.

Zdravlje: Fizički ste snažni, a emotivno zadovoljni i opušteni. Slaba tačka tokom februara su vrat, grlo i glasne žice.

 

Jarac

Posao: Od februara poslovno lakše funkcionišete. Imali ste dovoljno vremena da sagledate svoju realnost, kao i svoje sposobnosti. Ukoliko ste uspeli da prepoznate gde ste preterali u očekivanjima, znaćete i šta je potrebno da menjate i dođete do boljih rezultata. Očekuje vas više priliva novca i to ne samo preko posla kojim se bavite.

Ljubav: Dolazi do velikih promena u vašem ljubavnom životu. Veze koje su vrlo opterećene neslaganjima pa i ljubomorom, naglo će prestati. Ovde se ne treba nadati pomirenju, osim ako niste spremni da se u mnogo čemu promenite. Sa lakoćom prelazite iz veze u vezu, a sve u cilju pronalaženja partnera koji će vas usrećiti. Daćete sebi više slobode nego inače, pa će vam biti vrlo zabavno. Pojavljuje se i jedna razvedena osoba, na koju nećete obratiti pažnju pri prvom susretu. Ova osoba je odličan organizator i naći će neki originalan način kako bi vas pridobila.

Zdravlje: Do poboljšanja zdravlja dolazi kroz potpunu promenu načina ishrane, kao i svega što unosite u organizam. Dovodite svoju liniju u normalu.

 

Vodolija

Posao: Imate dovoljno snage da se suočite sa svim onim što vam se dešava i izborite za sebe. Potreba za dokazivanjem se u vama probudila i ništa vas neće sprečiti u vašim namerama. Uspešnije funkcionišete sa šefom, nego sa najužim saradnicima. Početak februara donosi izdatke, da bi sve bolje funcionisalo u drugoj polovini meseca.

Ljubav: U ljubavnom životu, dešava vam se upravo ono što želite. Sam početak februara donosi mnogo više ljubavi. Bolji su odnosi u vezi i braku. A ako ste usamljeni, velike su šanse da uđete u vezu koja će vas u potpunosti ispuniti i zadovoljiti vaša očekivanja. Tek ljubav koja započinje na putu je ono najlepše. Nešto novo se dešava i sa zauzetom osobom. To je neko važan u vašem životu ili će postati izuzetno važan i to u drugoj polovini meseca. Ako ste se udaljili od voljene osobe iz bilo kog razloga, očekujte susret i pomirenje u drugom delu meseca. Svi nesporazumi koji su doveli do vašeg razdvajanja biće razjašnjeni.

Zdravlje: Zdravstveno se mnogo bolje osećate. Ono što bi vam moglo zadavati problema u februaru su stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Februar vam omogućava veliki preokret i nagao uspeh. Sami ćete sebe pozitivno iznenaditi. Ipak je potrebno da se i vi angažujete i učestvujete u bitnim aktuelnim dešavanjima na radnom mestu. Ovako povoljni uticaji, ponoviće vam se tek za nekoliko meseci. Budite aktivni. A za novac ne brinite, stiže vam.

Ljubav: Prirodno prepoznajete osobe koje su vam srodne i lako ulazite u komunikaiju. Februar vam baš na takav način obećava na ljubavnom planu. Početkom meseca će biti aktuelne tajne veze. A sve se dešava neočekivano. Do susreta dolazi na neobičnom mestu i u nekim neuobičajenim uslovima sama veza kreće. Emocije koje ste dugo prikrivali prema osobi iz vaše blizine, biće uzvraćene. Od sredine februara neko se vraća u vaš život. To je vama draga osoba koju niste videli u zadnjih nekoliko meseci. Data vam je druga šansa.

Zdravlje: Sami dobro prepoznajete kako reaguje vaš organizam, šta vam ne prija a šta vam vraća snagu i elan. U tom skladu se i ponašajte.

Autor: Biljana Klark

Nema komentara

Odgovorite