Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike

- -
0

sajam lova i ribolovaPeti Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike biće otvoren u četvrtak 23. maja na Šumadija sajmu u organizaciji „Meteor still“-a i suorganizaciji Šumadija sajma i Lovačkog saveza centralne Srbije, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Sajam će trajati do 26. maja i okupiće oko 30 izlagača.

Gradska turistička organizacija „ Kragujevac“ propagandnim  materijalom vezanim za lov, ribolov i ruralni turizam promoviše turističku ponudu Kragujevca. Štand Gradske turističke ogranizacije je u okviru izlagačkog prostora Lovačkog saveza centralne Srbije.

Radno vreme Sajma  je od 9.30 do 19 sati, a cena ulaznice je 100 dinara, dok je za decu ulaz besplatan. Organizovane  grupe od preko 20 osobaučestvovaće u nagradnoj igru u kojoj je  prva nagrada lovački karabin L.K. M&5 . Parking je besplatan.

Otvaranje Sajma , na kojem će pozdravnu reč uputiti Dragoljub Dimovski, vlasnik i direktor firme „Meteor Still“, Rade Gromović direktor fabrike „Zastava oružje“ i Tomica Radosavljević, predsednik Lovačkog saveza Centralne Srbije, je u 11 sati.

Nema komentara

Odgovorite