Međunarodna priznanja za Watchout security

- -
0

watchout_monitoring_centarKompanija Watchout security dostigla je međunarodno priznate standarde u oblasti tehničkog obezbeđenja i upravljanja procesom rada, kao prva i za sada jedina kompanija na području Šumadije i Pomoravlja.

Potvrda o tome stigla je dodelom sertifikata kompaniji Watchout security od strane međunarodne IQ NET Mreže (International Quality Network) i certifikata o primeni Standarda ISO 9001:2008 za kvalitet, koji su čelnicima kompanije sinoć uručeni na svečanosti u Kragujevcu.

Stvarajući Watchout security, imali smo nameru da gradimo partnerski odnos sa klijentima u sferi bezbednosti i zaštite objekata. Naš cilj je bio i ostao da poverenje i profesionalni odnos budu sastavni deo svake naše aktivnosti i komunikacije sa klijentima, saradnicima, poslovnim partnerima. U cilju unapređenja kvaliteta naših usluga, povećanja stepena zadovoljsta naših klijenata, i u duhu stalnog praćenja savremenih trendova u svetu, odlučili smo da uskladimo svoje poslovanje sa zahtevima standarda ISO 9001:2008. Potvrda ispunjenja našeg cilja je i sam ovaj čin dobijanja certifikata od strane međunarodno priznatih organizacija JUQS i IQNET. Ovo je samo početak realizacije naše vizije – stvoriti organizaciju koja je lider u Srbiji u pružanju usluga projektovanja i izvođenja preventivno-tehničke zaštite primenom savremenih tehničkih, organizacionih i drugih preventivnih mera i sredstava sa aspekta smanjenja mogućih negativnih posledica po imovinu i poslovanje. Na ovaj način potvđujemo lidersku poziciju u oblasti bezbednosti na teritoriji Šumadije i Pomoravlja, rekao je ovom prilikom Vladimir Jaćimović, generalni direktor kompanije Watchout security.

Nema komentara

Odgovorite