Magičan vikend u Šoping centru Kragujevac Plaza

- -
0

Šoping centar Kragujevac Plaza u subotu za svoje posetioce organizuje nezaboravan vikend uz novogošnji program ispunjen zabavom za celu porodicu.

Od 19 sati do ponoći gosti Plaze će uživati u specijalnom Novogodišnjem izdanju Grazia Shopping Night ispunjenom mnogobrojnim popustima, revijom frizura, koncertom Flamingosa u 19.30, dečijom predstavom “Deda Mraz na tajnom zadatku oko sveta”, i još mnogo toga.

Iste večeri, od 20.30, svi posetioci Šoping centra će imati jedinstvenu priliku da upoznaju Anu i Vlade Divca na štandu fondacije Ana i Vlade Divac, gde će se družiti sa fanovima i deliti autograme.

U nedelju, 23. decembra, ispred Kragujevac Plaza klizališta, održaće se pravo Novogodišnje takmičenje od 17 sati – Najbrži Deda Mraz na klizaljkama. Takmičari u kostimima Deda Mraza će pokušati da završe stazu najbrže što mogu, izbegavajući prepreke. Tri najbrža Deda Mraza osvojiće vredne nagrade, i to vačere na 10.000 dinara, 5.000 dinara i 3.000 dinara za kupovinu u Šoping centru Kragujevac Plaza.

Kako bi posetioci mogli da dođu do Šoping centra mnogo lakše, Kragujevac Plaza je obezbedio besplatan autobuski prevoz, od 8. decembra 2012 do 09. januara 2013 godine, svakog dana od 15 do 20 časova, sa polaskom na svakih 30 minuta. Autobus ide rutom  Hotel – Pijac – Mala Vaga – Kolonska kapija – Kragujevac Plaza – Generalske vile – Erdoglija Potok – Pionir – Ćiftina ćuprija.

 

Nema komentara

Odgovorite