Lopov mučio mog sina dva sata, pa mu pucao u potiljak

- -
3

radonja bresnicaMilko (28) je u kući zatekao provalnika koji ga je napao sekirom, a onda izvukao pištolj, rekao otac Radonja Đekić.

Ovako je Radonja Đekić opisao ishod drame kroz koju je prošao njegov sin Milko (28) u noći između petka i subote. Tada ga je u kući u naselju Bresnica napala i teško povredila i dalje nepoznata osoba. Napadač je Milka više puta sekirom udario u glavu, a potom mu iz vatrenog oružja pucao u potiljak!

Iako je mnogo povredio glavu, Milko je policajcima uspeo da ispriča da je kobne noći, po povratku u kuću u kojoj živi sam nedaleko od doma svojih roditelja, naleteo na provalnika.

– Lopov je bio maskiran fantomkom, ali je, po svemu sudeći, neko ko poznaje Milka i raspored prostorija u kući. Milko je rekao da mu je provalnik tražio pare – kaže izvor iz kragujevačke policije.

Naš sagovornik dodaje da je Milko puna dva sata bio mučen!

– Po razbacanim i polomljenim stvarima zaključujem da se moj sin borio s napadačem. Rekao mi je da je u jednom momentu uspeo da dođe do prozora i počeo da doziva pomoć, ali ga niko nije čuo. Već tada je bio teško povređen, na šta ukazuju tragovi krvi na prozoru i stazi oko kuće. Napadač ga je udario sekirom u glavu, a onda mu pucao u potiljak.

Metak je mom Milku izašao ispod jagodične kosti! Napadač je tada pobegao, uveren valjda da je ubio mog sina. Srećom nije, a Milko je uspeo da s mobilnog pozove majku. Došli smo u kuću, a kad sam prišao sinu koji je unakažene glave ležao u lokvi krvi, tiho mi je rekao: „Tata, hladno mi je“ – vidno potresen ispričao je Radonja.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je na tragu napadaču i očekuje se hapšenje.

Lekari: Fenomen!

– Pacijent je pregurao kritičnu fazu, izašao je iz neposredne životne opasnosti i oporavlja se. Zaista je čudo da je pretrpeo ovako teške povrede glave a samo dva dana kasnije potpuno je svestan i komunicira s ljudima – kaže lekar u kragujevačkom kliničkom centru.

Izvor: Kurir

3 Komentara

  1. Штета што не постоји смртна казна… За овакве који то заслужују!

  2. treba proveriti onog V.P sto je napravio ljudima u palisadu muku jer kazu da mu je milko bio redovan gost u kafani staro mesto i da je mnogo znao o milku jer mu se dosta puta poveravao prilikom zajednickih pijanstva.Ljudi poput takvog coveka su na sve spremni da dodju do para a pogotovo kada se umesaju sa mafijom.

  3. strasno,kad ga uhvate treba ga muciti mesecima pa ga onda obesiti u centru grada za primer takvim slicnim olosima.Glavno da milicija ratuje sa gradskim vlastima umesto da se malo posveti ovakvim olosima, grad nam se vraca u devedesete,pucnjave,sekire,busenja,reketiraanja,maltretiranja na svakom cosku ma haos.

Odgovorite