Letnja škola programiranja u IT Akademiji “Himera”

- -
1

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca, na realan fond časova, a kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima. Za 6 meseci postojanja, škola radi sa 80 polaznika, a taj broj se svakog dana povećava.

IT Akademija “Himera” nudi svojim polaznicima (do 10 polaznika po programu) rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver, kurseve i grupe koji se adaptiraju i formiraju na osnovu početnog znanja prijavljenih kandidata pomoću ulaznih testova.

Deca i mladi se takođe na interesantan način kroz igru i zabavu uvode u svet programiranja i istraživanja sa ciljem da dobiju upotrebljivo znanje.

Neki od značajnijih kurseva “Himere” su:

  • Uvod u Web&JavaScript – trajanje 4 meseca (70 sati)
  • Uvod u HTML5/CSS3/JavaScript/jQuery & WordPress/OctoberCMS- trajanje 4 meseca(70 sati)
  • Laravel, PHP, MySQL, jQuery, Bootstrap kompletna obuka za programera – trajanje 6 meseci(100 sati)
  • Project Management ,Agilan pristup – trajanje 2 meseca (20 sati)
  • Osnovi QA testinga -trajanje 2 meseca (20 sati)

Tokom letnjih meseci “Himera” organizuje i letnju školu programiranja (Osnove HTML5 & CSS3) u trajanju od mesec dana (16 sati), takođe upisuje polaznike i na novi kurs za Angular javascript framework u trajanju od 2 meseca (30 sati).

“Himera” redovno organizuje gostujuća predavanja na koja dolaze IT profesionalci koji dodatno obučavaju polaznike za različite IT oblasti i za ta predavanja je ulaz slobodan za sve zainteresovane.

U saradnji pa oartnerskim kućama, Visokom tehničkom školom strukovnih studija iz Kragujevca, “Agile Humans” iz Beograda, a od skoro i sa Prvom tehničkom školom iz Kragujevca, po završenom kursu trenutno se može izvršiti sertifikacija na tri načina:

  • Osnovni sertfikat (Himera/VTŠ Kragujevac)
  • ECDL Profile (Himera/Prva tehnička škola Kragujevac)
  • Sertifikat namenjen polaznicima Project Management kursa (Agile Humans Beograd, Jasmina Nikolić)

U nedelju 16. juna od 11 do 14 sati u prostorijama IT akademije “Himera” u Karađorđevoj 15/B biće održana “Otvorena vrata”, kao sjajna prilika da svi zainteresovani dobiju posebne pogodnosti i popuste.

IT Akademiju „Himera“ možete kontakrirati telefonom na 0642866004, a detaljnije informacije pronaći na portalu himera.rs

1 komentar

  1. It akademija “Himera mi je bila sasvim logičan korak ka usavršavanju osnovnih veština programiranja,naročito što one pružaju veliku prednost na sve konkurentnijem tržištu rada.

Odgovorite