Kutlovo i Županjevac domaćini polufinala ŠZI

- -
0

sumadijske zimske igreŽrebom koji je danas održan u zgradi Grada, odabrane su ekipe koje će se takmičiti u polufinalu petog ciklusa „Šumadijskih zimskih igara“. Domaćin prvog polufinala koje će se održati 15. marta je Kutlovo. U Kutlovu će se pored ekipe domaćina nadmetati ekipe Dragobraće, Resnika i Dobrače. U drugom polufinalu koje će biti održano 21. marta u Županjevcu, pored ekipe domaćina sastaće se ekipe Gruže, Donje Sabante i Čumića.

U saradnji sa Odeljenjem za poljoprivredu grada Kragujevca i predstavnicima „Kragujevac koncerta“ i agencije „VA“, Radio-televizija Kragujevac će snimiti specijalno izdanje emisije „Šumadijski prag“ čija će tema biti druženje i sve ono što je pratilo ovogodišnji ciklus „Šumadijskih zimskih igara».

– Dogovor je takav da se u toj emisiji okupe svi oni koji su se plasirali u dalji rang takmičenja, dakle, svi polufinalisti, da govorimo o tome u kakvoj atmosferi protiču igre, kakve su anegdote nastajale tokom snimanja i pripremanja za takmičenje. Emisija će biti snimljena u ambijentu etno restorana „Kruna“ u Desimirovcu, a emitovaće se u nedelju 17. marta – najavljuje Katarina Mirović, autor i voditelj emisije „Šumadijski prag“ i član žirija.

Nema komentara

Odgovorite