Kritikuj, pohvali, upozori – kaži otvoreno šta misliš!

- -
2

rg-pistaljka -kg

Vaš portal Ritam Grada, odlučio je da svim svojim sugrađanima pruži mogućnost da se aktivno uključe u društveni život Kragujevca. Naša nova rubrika će omogućiti svima koji žele da iznesu svoje mišljenje o stvarima koje se tiču našeg grada. Na vama je da nam svoje sugestije, razmišljanja, pohvale, kritike pošaljete na mejl pistaljka@ritamgrada.rs, sa naznakom za rubriku „RG Pištaljka“.

2 Komentara

  1. Postovani! Nakon Bozicnih praznika krenuh jutros da izbacim smece ali ne lezi vraze i pored moje dobre volje ne nadjoh ni jedan kontejner u kome bi bilo mesta da ubacim jedno klasicno dzace sa smecem.Svi kontejneri u kraju (oko skole Djura Jaksic) su puni i zatrpani tolikom kolicinom smeca da je to nemoguca misija.Vaspitanje i godine mi ne dozvoljavaju da se dzaka tek tako resim pa sam tako iduci stigao do Pivare i u Zelengorskoj nasao poluprazan kontejner da odlozim smece.Pitam se da li mladjani Gradonacelnik i ostali iz gradskog veca uopste zive u ovom gradu i da li cekaju da zavladaju kuga i kolera,da nam pacovi postanu sustanari pa da preduzmu neke mere. I u vreme sankcija,sverca nafte i ostalih muka grad je bio cist da ne govorim o ulicama koje ni od snega nisu ciscenje.Pogledaj dom svoj andjele,skini paucinu sa ociju!!!

  2. znate li da grad skoro da nema kamione za izbacivanje djubreta a nesto su kupili kontejnera.a radnici koji ciste djubre em su izgleda mentalno zaostali em nece da rade.najprljaviji smo grad u srbiji.sto se ne ugledamo na jagodinu .a svi placamo djubre skuplje nego taksi da ga vozi.zasto komunalna policija ne kaznjava jkp cistoca kao gradjane.

Odgovorite