Kragujevčanima ponovo Gran pri na Vojvođanskom kulinarskom kupu

- -
0

Kragujevačka gastronomska asocijacija  „HoReCa asocijacija Kragujevac“ su na ovogodišnjem takmičenju još jednom dokazali da su na samom vrhu kulinarske scene u Srbiji, jer su po treći put uzastopno osvojili Gran pri nagradu na 3. Vojvođanskom kulinarskom kupu u Novom Sadu.

Gran pri The Best Senior Chef 2019 pripao je članu kragujevačke asocijacije, Stefanu Ristoviću, iz HoReCa asocijacije Kragujevac u seniorskom delu ovog međunarodnog takmičenja, dok je u juniorskom pobedu odneo Stevan Pejdanovski.

– Čestitam svim takmičarima, konkurencija je bila više nego ozbiljna, ali mislim da su iskustvo i pozitivna atmosfera koja vlada u našoj asocijaciji  presudili da odnesemo pobednički pehar u Kragujevac. Nemamo odmora nakon ovog takmičenja, jer nas čeka  ozbiljno takmičenje sledećeg meseca u Novom Sadu ‘’Gastro kup Srbija 2019’’ na kojem ćemo pokušati da ponovimo dobre rezultate od prošle godine na kojem smo osvojili drugo mesto u senorskom delu takmičenja i Grand Prix u juniorskom delu takmičenja’’, rekao je predsednik HoReCa asocijacije Kragujevac – Vujadin Vujadinović.

Odluku o najboljima doneo je žiri u sastavu: predsednik sudijskog žirija masterchef Damir Sertić (Hrvatska), potpredsednik sudijskog žirija dr Nikola Vuksanović (Srbija), masterchef Paul Siserman (Rumunija). Na Međunarodnom takmičenju 3.Vojvodinaculinary cup učestvovalo je 30 domaćih i stranih takmičara.

Nema komentara

Odgovorite