Kragujevac prvi domaćin Putujućeg sajma računara i tehnike

- -
3

Kragujevac će u periodu od 29. novembra do 01. decembra biti prvi domaćin Putujućeg sajma računara i tehnike pod nazivom Master Tech Fest koji će biti održan u Robnoj kući Beograd.

Kompanija Kim Tec, distributer IT opreme i potrošačke elektronike, članica M San grupe, regionalnog lidera, organizje u saradnji sa svojom partnerskom mrežom Putujući sajam računara i tehnike u deset gradova Srbije, u periodu od 29. novembra 2012 do 31. januara 2013.

Posetioci sajma će imati jedinstvenu priliku da se u svom gradu upoznaju sa najnovijim rešenjima iz oblasti računara i IT opreme najzastupljenijih brendova na našem tržištu HP, Asus, Toshiba, Acer, Samsung, Kingston, Western Digital, D link, APC, MSGW i dr, a uz to se sjajno zabave i obave odličnu kupovinu po posebnim cenama.

3 Komentara

 1. Kompanija Kim Tec, distributer IT opreme i potrošačke elektronike, članica M San grupe, >>REGIONALNOG LIDERA<< … kojoj čak ni Web Shop ne radi kako treba…

  Samo u Srbiji x))

  Kakvi li su tek ostali…

  Peace

  • Kim-Tec je distributer a ne maloprodaja,tako da ukoliko niste njihov partner ne mozete pristupiti veleprodajnom web shop-u.

 2. Lep i hrabar potez!
  BRAVO za JEDINU preostalu PRAVU DOMAĆU (Kragujevačku) kuću računara !!!

  Imao sam donekle uvid u maloprodajne cene i ponudu, i zanam da će svako ko bude došao na sajam sa namerom da nešto kupi proći i više nego povoljno!!!

  Pozzz za moje KG prijatelje.

Odgovorite