Kragujevac ponovo okovan snegom (FOTO)

- -
2

I nove snežne padavine prouzrokovale su probleme vozačima. Kragujevačke ulice ponovo su pod snegom, iako putari tvrde da su učinili sve što su mogli.

Problema u saobraćaju bilo je tokom noći, ali i od jutros. Neke od centralnih gradskih ulica više liče na zimske turističke centre nego na saobraćajnice.

U Bulevaru kraljice Marije, kao i pre nekoliko dana, došlo je do zastoja jer se kod “Ozona” preprečio šleper.

Pojedine linije gradskog saobraćaja su skraćene, a neku su u potpunosti otkazane dok se sneg ne raščisti.

2 Komentara

  1. Bruka i sramota!! Ja ne pamtim ovakav javašluk kada je u pitanju čišćenje grada. A o putevima trećeg, četvrtog reda bolje i da ne govorim…. Da li se štedi gorivo ili šta već? Koja je logika čekati da stane sneg? Možda ne stane danima i šta se onda dešava? Haos, kao sada… Ne sme se dozvoliti da se sneg ne čisti. Uostalom, pitam se ne daj Bože da nekom pozli kako i na koji način stići do lekara ili kako hitna da dođe do bolesnika kada na periferiji nemamo predstavu gde je put? Vozimo napamet…. Zašto malo preduzeće Šumadija ne uči od kolega iz PZP-a? Na šta bi ličilo da je na auto-putu ovakvo stanje? Ali oni čiste….

  2. Dok je Kragujevac bio u nefunkcionalnom stanju mali Radomir je kako kažu u opštini bio u Beogradu da moli da ga ne smenjuju, a za ulice da zna on bi ih prvo zakrpio a kamoli očistio. Svi su se uverili da nije bacana so ni rizla na vreme, da jeste ulice ne bi bile ovakve po centru grada. Danas je sneg počeo da se topi i ceo Veliki Park je bio prepun male dece sa roditeljima, ali je bio i pun klinaca huligana sa pit bulovima . Komunalna policija je verovatno sedela u kancelarijama, ali su zato neka mala deca mogla da stradaju zbog toga što Radomir štiti huligane sa opasnim psima. Samo zbog toga ga treba smeniti !!! U šetnji po Kragujevcu treba pomenuti i njega a ne samo Beograd, pa ću onda i ja izaći sa porodicom !!!

Odgovorite