Kragujevac 14. u takmičenju „Srbija u ritmu Evrope”

- -
0

Ove godine je Kragujevac prvi put imao čast da kao grad učestvuje u takmičenju ,,Srbija u ritmu Evrope“. Audicija za mlade talente održana je u muzičkoj školi ,,Dr Miloje Milojević” pre 6 meseci kada je organizator i direktor ove manifestacije Igor Karadarević izabrao Lenku Stojčević i Farah Pepić kao glavne izvođace pesme, kao i plesnu grupu Dolls kao scensko pojačanje.

Pripreme su trajale mesecima kako bi se devojke pokazale u najboljem svetlu i tako uzdigle grad Kragujevac. Pobedniku ovog takmičenja sledila je nagrada, put određenu zemlju koju su deca svog grada predstavljala. Naime, naši predstavnici su bili spremni za put u Kipar.

Devojke su aktivno vežbale, trudile se i nesebično delile predivne trenutke provedene zajedno u igri i pesmi. 18.juna u Nišu, sportskoj hali ,,Cair”, održan je ovaj veliki muzički spektakl, jer su prošlogodišnji pobednici bili upravo iz grada Niša.

Nastupile su nase famozne Lenka,Farah i Dollsice. U elementu muzikalnosti,vedrosti i snazi, pokazale su moć na bini, a svojim talentom strast na sceni. Osvojile su 14. mesto od ukupno 22 izvođača raznih gradova Srbije.

Nema komentara

Odgovorite