Kovačević: Oko uređene i demokratske Srbije, nema pogađanja

- -
3

Narodni poslanik i potpredsednik Gradskog odbora Spske napredne stranke dao je svoje viđenje sinoćnih protesta, koje prenosimo u celosti:

U Srpskom društvu od davnina postoje različiti politički stavovi i mišljenja. Ta razlika čini od nas demokratsko društvo. Kao što su političke i svake razlike potpuno prihvatnjive. Tako je svaki oblik nasilja potpuno neprihvatljiv. Pogotovu nasilje, inicirano i vođeno politikom.

Svedoci smo ovih sati, da neko daje sebi za pravo da nasiljem, fizički, povređujući druge i uništavajući imovinu svih nas, pokušava da nam nametne, svoje političke stavove. Ucenjujući Srbiju nasiljem, preti nam. Pretnje, nikada nisu išle sa Srpskim inatom, i osećajem pravde.

Oko uređene i demokratske Srbije, nema pogađanja. To je dug prema precima, i obaveza prema našoj deci.

3 Komentara

  1. Ako sa Koj…m, iz Kragujevca,idemo vec 30 godina na taj.put,nisam siguran,kao ni sa Acom Rosavim,okreni se oko sebe ,vidi gde je istina,sve ce ovo.da prodje a mi ostajemo.Dobar glas se daleko cuje a los mnogo dalje.Procisti olos oko sebe,valjda ne dugujes nikom nista,svi ce oni prvi da pobegnu.

  2. Ovo je uredjena I demokratska Srbija poslednjih osam godina??? Molim Vas, ne vredjajte intiligenciju srpskog naroda I gradjane Kragujevca.

Odgovorite