Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu pomeren za 19. jun 2021.

- -
1

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu pomeren je za 19. jun 2021. godine u prostoru “Kneževog arsenala”.

“Uprkos ogromnoj želji svih nas da koncert, prvobitno planiran za 20. jun, ipak bude održan sada 22. avgusta, Kovid-19 nas je prisilio da preispitamo tu odluku i, vodeći pre svega računa o zdravlju posetilaca, ponovo se odlučimo na nepopularan korak i odložimo koncert Zdravka Čolića”, navode organizatori.

Kako navode odluku su doneli svesni da planirani spektakl u jedinstvenom prostoru istorijskog “Kneževog arsenala”, fabrici municije iz 19. veka, ne bi mogao biti ostvariv kako je zamišljen ove jeseni i zime u dvorani. Zato je i odlučeno da se sačeka nova sezona koncerata na otvorenom, odnosno 19. jun 2021. godine.

Sve ulaznice kupljene za 20. jun i 22. avgust ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ko želi može ostvariti povrat počev od 1. avgusta,.

Uputstva za povrat karata kupljenih preko Ticket Vision-a:- ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs, ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat (trenutno) na Blagajni Ušće Shopping Center, a ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Povrat u Kragujevcu ide preko prodajnih mesta u “Da Gama Travel” i Domu omladine.

1 komentar

  1. kad god budenekabude vrijedi čekati ONje jedini i najbolji od svih , opet će da gori vatra zbog njega

Odgovorite