Komunalni radovi na više lokacija

- -
0

Na zvaničnom sajtu gradske uprave Kragujevca objavljeno je gde se trenutno obavljaju komunalni i radovi na održavanju.

Kako piše na tom sajtu radnici JKP “Čistoća“ izvode radove na krpljenju udarnih rupa i saniranju kolovoza na putnom pravcu Maršić – Korman.

Kamenim materijalom nasipa se put koji povezuje naselja Šumarice i Poskurice, a u toku su i pripremni radovi za asfaltiranje dela trotoara u ulici Dragoslava Srejovića.

Ekipe “Mitel Monta“ zaduženog za održavanje javne rasvete, ovih dana se nalaze na teritoriji mesnih zajednica Beloševac i Baljkovac, u ulici Milivoja Bankovića Sićka i u Velikom parku, gde se obavljaju radovi na popravci i postavljanju javne rasvete.

Preduzeće “Kg Uzor“ angažovano je na rekonstrukciji rampi za lakše kretanje osoba sa invaliditetom na svim raskrsnicama u užem gradskom jezgru. Trenutno rade rampe na raskrsnici kod hale “Jezero“, a rekonstruisali su i ulaz u Pešačku zonu u ulici Lole Ribara kod “Pionira“.

JKP “Zelenilo“ radi na uklanjanju rastinja na prilazu gradu iz pravca Ilićeva, kao i duž lokalnih nekategorisanih puteva na teritoriji mesne zajednice Stragari na pravcu ka Ugljarevcu i na pravcu ka mesnom groblju. Ekipe “Zelenila“ uklanjaju ambroziju u naselju Denino brdo.

Radnici JKP “Parking servisa“ u okviru redovnog održavanja angažovani su na obeležavanju horizontalne signalizacije u ulici kneza Mihaila od Male vage do petlje Zvezda.

Nema komentara

Odgovorite