“Klub smeha” sutra u Kragujevcu

- -
0

smehNa trgovima 8 gradova Srbije u istom danu, sutra, 20. aprila, biće organizovana manifestacija “Klub smeha” u organizaciji udruženja “Umetnost življenja Srbije”.

Članovi udruženja će se smejati i dati priliku građanima da se pridruže na Trgu kod Krsta, u periodu od 12 do 13 sati.

Kad se smejemo zdraviji smo, imamo više energije i entuzijazma, to oseti ceo naš organizam, poboljšava se cirkulacija i povećava nivo kiseonika u telu, mozak reaguje na smeh, smeh je prenosiv i besplatan, a isceljujuća sila smeha produžava život. Smeh je najbolji lek za sve.

Udruženje “Umetnost življenja Srbije” je deo mreže međunarodne fondacije The Art Of Living (IAOLF) koja je aktivna u mnogim zemljama sveta. IAOLF je neprofitna, obrazovna i humanitarna nevladina organizacija čija je vizija svet bez nasilja i bez stresa. Programi fondacije, koji svojim holističkim pristupom jačaju društvo kroz ojačanje pojedinca, pomažu milionima ljudi širom sveta da prevaziđu stres, depresiju i sklonosti ka nasilju. Umetnost življenja je jedna od najvećih volonterskih organizacija na svetu sa konsultativnim statusom pri Ekonomskom i socijalnom savetu Ujedinjenih Nacija.

“Umetnost življenja” jača i neguje ljudske vrednosti u zajednicama preko sto šezdeset zemalja širom sveta, kroz raznolike edukativne programe za prevazilaženje stresa, kao i humanitarne projekte, uključujući rešavanje konflikta, oslobađanje od trauma, osnaživanje žena, rehabilitacija zatvorenika i očuvanje okoline.

Nema komentara

Odgovorite