Kaljuga kod “Koša”, sprave za vežbanje neupotrebljive (FOTO)

- -
2

U Velikom parku, kod “Koša”, baš na mestu gde su postavljene sprave za vežbanje rekreativaca i svih drugih zainteresovanih, već nekoliko meseci nalazi se velika bara. Građani tvrde da su problem prijavljivali, ali bez uspeha.

Građani koji su se obratili Ritmu grada kažu da su baru koja se nalazi nedaleko od “Koša” u Veliko Parku prijavljivali nadležnima još jesenas.

“Na ovo sam ukazao prošle jeseni komunalnoj policiji i oni su reagovali, pa je Vodovod prekopao taj deo i nešto uradio, tako da je delovalo da je problem rešen. Međutim, ne da nije, nego se bara i dalje širi, pa je već blokirala pristup skoro polovini sprava, a uskoro će ceo taj potez biti kompletirano ruglo grada”, kaže za Ritam grada jedan od građana.

Naši čitaoci ističu da su probelm nedavno ponovo prijavili komunalnoj policiji, te da veruju da je bara posledica problema sa vodovodnim cevima. Međutim, za sada, nema reakcije nadležnih.

2 Komentara

  1. Bitno im je da održavaju samo Dečji Park uradjen iz fondacije Nikolić a ostalo ih ne zanima, a i on se raspada sa podlogama i spravama. Nesposobni mali Radomir ne može da reši ni problem BARE usred Velikog Parka a kamoli nešto ozbiljnije. Bruka je da bilo ko to treba da prijavljuje ali izgleda da mora tako jer su se komunlaci zabili u kancelarije sa burekom a Većnici po kafanama i ručkovima. U Parku medju decom šetaju pitbul terijere bez korpe a komunalaca nema nigde i regaovaće tek kad se nešto ne daj bože desi. A i kad se desi nesposobni su da to reše vidi se iz priloženog. Gradonačelnik, većnici za komunalne poslove,gradski urbanista,direktor zelenila pokupite se svi i dajte ostavku kad ovo dozvoljavate. Na ovom ali i na bilo kojem drugom primeru se vidi da Kragujevac vode amateri ali i to će proći !!!

Odgovorite