Kabare Radeta Marjanovića u „Plazi“

- -
0

kabare radeta marjanovica„Kragujevac Plaza“ nastavlja organizovanje novogodišnjih druženja uz bogat program i praznične popuste, kabareom Radeta Marjanovića – „Nova Dobra stara vremena“, u subotu od 19 sati, u centralnom holu.

Specijalni gosti ovog Kragujevčanina biće Tanja Bošković i Ljiljana Stjepanović, a predstava je besplatna za sve posetioce.

Kabare Radeta Marjanovića je logično zaokruženje umetničkog rada jednog glumca, koji se 30 godina bavio i muzikom. Takvo višegodišnje iskustvo ga je podstaklo da se upusti u jedan od najtežih scenskih žanrova: mjuzikl. Predstava je nastala na tekstovima naši velikih pisaca: Mome Kapora, Matije Bećkovića, Galeta Jankovića, Duška Radovića, Branka Ćopića i mnogih drugih… Kabare: „Nova Dobra stara vremena“ na duhovit i ironičan način govori o detinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kome danas često govorimo sa nostalgijom, kao o „Dobrom starom vremenu“. A Novo je zato što će i ovo, današnje vreme, već sutra za nekoga od nas postati „dobro staro vreme”.

Pored sjajne zabave, posetioci će moći da kupuju artikle svojih omiljenih brendova uz praznične popuste, a u nedelju, 21. decembra, biće u prilici i da pronađu pravi poklon za sebe ili dragu osobu na Novogodišnjem bazaru.

U toku je i novogodišnja nagradna igra, koja će trajati do 28. decembra. Za svaki iznos od 2.000 dinara potrošen u Kragujevac Plazi tokom ovog perioda, kupci stiču pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od sjajnih nagrada: Porodično putovanje u Diznilend Pariz, Samsung LED TV, Laptop Lenovo, tri vaučera od po 5.000 RSD za IDEA supermarket i dva za Home Center.

Nema komentara

Odgovorite