Još dvoje Kragujevčana pozitivno na koronavirus

- -
4

Od 24 rezultata, koliko je stiglo sinoć iz instituta Batajnica, pozitivna su dva uzorka i oba su iz Kragujevca, pa je broj obolelih Kragujevčana od koronavirusa sada 24.

Kada je o Šumadiji reč, u Aranđelovcu je desetoro pozitivnih na COVID-19, a u Topoli jedan.

U Šumadiji je trenutno u kućnoj izolaciji 1.600 ljudi.

Institut za javno zdravlje Kragujevac uzorkovao je ukupno 316 pacijenata, obrađena su 272 uzorka, a čekaju se rezultati još 44 od kojih je danas u Batajnicu transportovan 21 uzorak.

4 Komentara

  1. Sve pohvale institutu za javno zdravlje Kragujevac za informacije koje daju građanima!
    A za gradonačelnika i kriznu ekipu VELIKI minus, zar je moguće da ste bili u stanju samo jednu izjavu za štampu da date? Neka vas je sve sramota do jednog!
    Takođe imam otvoreno pitanje za Kragujevački krizni štab, šta se dešava sa preuređivanjem hala za privremeni smeštaj ljudi koji nemaju ili imaju blage simptome bolesti, ili ste toliko naivni da mislite da se to ovde neće desiti?
    Ni jedan krevet nije sklopljen za privremeni smeštaj. Treba da vas je sramota!

    • Nemojte da se ljutite na gradonačelnika kad vs molim ima preča posla ,mora sa tatom da prska voće da bi imao za rakiju,treba da se izvozi i Kinu ,nemojte tako ja ga baš razumem

  2. On da pomogne pa on bi uzeo da moze nama iz usta,misli on samo na njegovog taticu i mamicu i dokle više da ih čuva policija u Bajčetini

Odgovorite