Još 32 ulice u Programu rehabilitacije

- -
1

Na jučerašnjoj sednici Gradskog veća, donet je Program o dopunama Programa rehabilitacije i održavanja gradskih ulica i opštinskih puteva na teritoriji Кragujevca, kojim će biti obuhvaćene 32 ulice.

U trećoj fazi prioriteta, na osnovu izveštaja Кomisije za pripremu i sprovođenje mera na ublažavanju posledica poplava i JP „Putevi“,  radovi će se izvoditi na teritoriji devet mesnih zajednica: Кorićani, Male Pčelice, Stanovo, Filip Кljajić, Lepenica, Bubanj, Dragobraća, Sušica i Beloševac. Ukoliko to vremenski uslovi dozvole, radovi će se izvoditi do 31. decembra.

Gradsko veće dalo je i saglasnost na zaključenje Memoranduma o razumevanju i saradnji u oblasti realizacije projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2“, koji će grad Кragujevac potpisati sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Кancelarijom Saveta Evrope. Primena paketa podrške u 50 pilot opština, gradova i gradskih opština realizuje se u okviru projekta (IPA 2017 ) u saradnji sa projektnim partnerima Stalnom konferencijom gradova i opština i glavnim korisnikom projekta Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave. Projekat traje do 19. decembra 2021. godine.

1 komentar

  1. A šta je sa mojim “sokačetom” koji je pored same Plaze? Deca svakodnevno idu u školu a mi na posao po blatu. Komšije su uskratile prolaz na ul. Krste Sretenović kojoj i pripadamo. Komšije iz ul. Šumadijskih brigada koriste to isto sokače kao rampu za istovar drva i sl. A mi po blatu, snegu. Plaćamo porez za A zonu Stari grad. Aknem mu ga…. 110 metara je u pitanju već 20 godina. S’poštovanjem Bojan Mićić.

Odgovorite