Izviđački kulturni reli

- -
0

U subotu, 3. novembra u terminu od 11 do 12 časova Savez izviđača Kragujevca i Kancelarija za mlade uz partnerstvo Gradske turističke organizacije „Kragujevac“ organizuju „Izviđački reli“ – takmičenje u brzom snalaženju u gradu i poznavanju kulturno-istorijskih obeležja Kragujevca.

Tokom sat vremena koliko je predviđeno da „Izviđački reli“ traje, mladi podeljeni u grupe dobiće slike nekoliko lokacija u Kragujevcu i nakon što stignu na predviđena mesta rešavaće brojne zadatke.

Cilj ove akcije je promocija omladinskog aktivizma, timskog duha i izviđaštva, ali „Izviđački reli“ povlači i edukativnu notu – iskustva pokazuju da mladi ne znaju puno o znamenitotstima grada, stoga će se putem ove akcije na zanimljiv način upoznati sa kulturnim i istorijskim nasleđem Kragujevca.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za učešće u Izviđačkom reliju do petka, 2. oktobra do 12 časova slanjem podataka (ime i prezime, godište, škola, telefon) na e-mail kzmkg@yahoo.com ili lično u Kancelariji za mlade, koja se nalazi u ulici Save Kovačevića broj 5.

Svi prijavljeni učesnici u subotu, 3. novembra u 10.30 časova treba da prisustvuju skupu u Kancelariji za mlade gde će dobiti zadatke, a za tri ekipe koje budu najuspešnije predviđene su simbolične nagrade.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite