Izmene režima saobraćaja za praznike

- -
0

parking servisZbog programa obeležavanja Đurđevdana, Dana grada, doći će do izmene režima stacionarnog saobraćaja na sledećim lokacijama:

U periodu od 07 sati 04. maja do 10 sati 08. maja zabranjuje se dinamički i stacionarni saobraćaj na Trgu kod Krsta, odnosno u ul Kralja Petra I ( deo od Krsta do Višnjićeve ulice i deo gde se nalazi taksi stajalište).

Dana 06. maja zabraeno je parkiranje na Trgu Vojvode Radomira Putnika i u Višnjićevoj ulici (deo od Kralja Petra I do Lepeničkog bulevara) počev od 07 sati, zatim, u Kosovskoj ulici (deo parkinga kod Stare crkve) u periodu od 07 do 12 sati,  kao i u ulici Vuka Karadžića u periodu od 07 do 13sati.

Takođe, 6. maja počev od 18 sati zabranjeno je parkiranje na posebnom parkiralištu kod Skupštine Grada u ul. Save Kovačevića (zbog vatrometa sa zgrade Uprave grada Kragujevca u 22:30 sati.

Na Đurđevdan je u periodu od 10 do 14 sati zabranjen ulazak, odnosno izlazak vozila sa posebnih parkirališta Trg Svetog Đorđa (parking kod Robne kuće) i Lepenički bulevar (kod brojeva 3,5,7 i 9), kao i sa opšteg parkirališta u ul.Srete Mladenovića.

Nema komentara

Odgovorite