“Iz glave” uskoro u “Bitef” teatru

- -
0

Poznati kragujevački novinar i autor kultne radio emisije “Iz glave” Miroslav Miletić će svoju više od 40 puta uspešno izvođenu predstavu na gradskim scenama imati priliku da odigra i pred beogradskom publikom. Prvo izvođenje operetsko-kabaretskog oratorijuma “Iz glave” zakazano je za 10. april od 20 sati u “Bitef” teatru.

Nema Kragujevčanina koji nije slušao, a mnogi to čine i danas, kultnu radio emisiju “Iz glave”. Autor Miroslav Miletić je, poslednjih godina, radio emisiju pretočio u svojevrstan pozorišni eksperiment. Kao i na radio talasima i na pozorišnoj sceni popularni Mića Turčin govori o društvenim i političkim aktuelnostima, peva satirične songove, prate ga vrsni muzičari i veoma neobičan hor. Svaka predstava je nova, potpuno drugačija, aktuelna… Kragujevčani su do sada više od 40 puta mogli da pogedaju taj operetsko – kabaretski oratorijum na gradskim scenama, a uskoro će to moći da učine i građani u Beogradu i to u “Bitef” teatru.

“Nama je čast da nastupamo u “Bitef” teatru. Spremamo potpuno novo izdanje naše “priredbe”. Dakle nove priče i pesme ali sve vam je to već rečeno. Kad bolje razmislim recikliraćemo. To radi i predsednik. I opozicija. Što ne bi i mi. Zabrinjava što je do sada samo Brega tako uspeo nešto da uradi. Ali smislićemo nešto do 10. aprila. Biće brzo, ludo i nezaboravno. I neće biti reprize”, kaže za Ritam grada Miroslav Miletić.

Karte za prvo beogradsko izvođenje “Iz glave” već se mogu rezervisati. Počela je i promocija na drštvenim mrežama:

“Dragi ološi, izdajice i strani plaćenici, došlo je vreme da se okupimo. Nije #protest al je #izglave #BitefTeatar”, uz slogan “Sve što ste želeli da kažete, a niste imali gde da čujete”.

Rezervacije ulaznica po ceni od 600 dinara na 069 899 24 00 (od 10.00 do 14.00 sati i od 18.00 do 20:00 sati).

Nema komentara

Odgovorite