IT akademija “Himera” organizuje tri nova kursa u saradnji sa IT centrom “Niš”

- -
0

IT akademija ,,Himera” organizuje online kurseve u saradnji sa IT centrom ,,Niš’’ za koje se dodeljuju sertifikati za svaki kurs posebno.

LPIC-1: LINUX ADMINISTRATOR

Kurs LPIC (Linux Professional Institut Certified) je projektovan za početnike i profesionalce koji implementiraju, upravljaju i rešavaju probleme u postojećim mrežnim i sistemskim okruženjima zasnovanim na BSD i Linux platformama kao i u mešovitim mrežama, a da pri tome obuhvata više različitih distribucija (Red Hat, Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu…).

Pored toga, polaznici će se detaljno upoznati sa radom preko komandne linije, instalacijom i konfiguracijom računara, i računarskih komponenti pod Linux okruženjem, kao i osnovnom mrežnom konfiguracijom.

LPIC-1 kurs je dizajniran kako bi odgovorio na moderne zahteve iz Linux sveta sa akcentom na profesionalnu sistemsku administraciju koja je u prvom planu.

Dobijanjem sertifikata, polaznici kursa su spremni da implementirajum upravljaju i rešavaju probleme pri radu na mrežnim sistemima pod Linux okruženjem.

Online / 70 časova / Cena 420e, sa popustom 378e (do 29.09.)

Početka kursa: 13.10.2020.

MCSA KURS ZA WINDOWS SERVER 2016

MCSA kurs (Microsoft® Certified Solutions Associate – administrator sistema sa Microsoftovim sertifikatom) je projektovan za profesionalce koji implementiraju, upravljaju i rešavaju probleme u postojećim mrežnim i sistemskim okruženjima zasnovanim na Microsoft Windows Server 2016 platformama. Preko 80% računara pokreće Microsoft operativni sistem. Serverski sistemi često predstavljaju ključni deo svakodnevnih operacija za bilo koji posao. Zadatak MCSA sistem inženjera je da održava stotine i hiljade korisnika na 2 do 100 lokacija. Mrežni servisi i resursi obuhvataju poruke, baze podataka, datoteke i štampače, proksi servere ili mrežne barijere, Internet i intranet, daljinske pristupe i upravljanje klijentskim računarima. Potrebe povezivanja obuhvataju povezivanje poslovnica i pojedinačnih korisnika na udaljenim lokacijama sa korporacijskom mrežom i povezivanje korporacijske mreže sa Internetom.

Dobijanjem MCSA sertifikata, osoba demonstrira da poseduje sve veštine neophodne za uspešnu implementaciju, upravljanje i rešavanje problema (troubleshooting) u radu na mrežnim sistemima koji se baziraju na Microsoft Windows 2016 okruženju.

Online / 162 časa / Cena 720e, sa popustom 648e (do 29.09.)

Početka kursa: 05.10.2020.

CISCO – CCNA KURS

Cisco CCNA se smatra jednim od najznačajnijih sertifikata za mnoge kompanije koje sve više svoju sigurnost poveravaju Cisco uređajima. CCNA sertifikat je prvi korak za sticanje drugih Cisco sertifikacija. Mnogi kandidati teže da dobiju CCNA sertifikat kako bi proširili svoje znanje u oblasti rutiranja, TCP/IP mreža, rešavali probleme konekcija ka hostovima, radili na Cisco switch-evima i router–ima, pravili backup i restore konfiguracione datoteke i upravljali mrežnom opremom.

Online / 160 časova / cena 900e
Početak kursa: 10.10.2020.

Ostvarite popust na dan otvorenih vrata 29.9.2020. od 17 do 20h u prostorijama Himere, Karađorđeva 15b (prekoputa hotela Stari Grad). Prijava se vrši do početka kursa na broj telefona: 064 286 6004 ili putem email-a: itakademija@himera.rs.

TRENUTNO AKTUELNI KURSEVI IT AKADEMIJE “HIMERA”:

• WordPress – Trajanje 4 meseca / 70 sati / 6000 mesečno
• PHP – Trajanje 7 meseci / 100 sati / cena 9000 RSD mesečno
• QA – Automatizovano testiranje aplikacija / 4 meseca / 50 sati / 7000 RSD mesečno
• Grafički dizajner – Trajanje 3 meseca / 60 sati / 7000 mesečno
• Scratch – Trajanje 6 meseci / 70 sati / 2500 rsd mesečno UZRAST ( grupa I – 1, 2 i 3. razred osnovne škole) i (grupa II – 4 i 5 razred osnovne škole)
• Pomoć deci pri online nastavi iz matematike – UZRAST : 5 – 8 razred 80 sati / 2500 mesečno

Nema komentara

Odgovorite